Över 1150 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1154 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 80%

Visa alla butiker

Mobil meny

I samarbete med H&M.se

Säg det med en skugga…

Finns det något festligare än en härlig skugga på ögonlocken?

Sommaren börjar gå mot sitt slut och det är ALLTID nu som jag börjar bli sugen på att shoppa nytt smink. Piffa upp mig lite extra, både på jobbet och på helgen. Jag drar gärna på en härlig skugga på ögonen eller ett läppstift på läpparna. Är du som mig?

Här nere tänkte jag tipsa om lite härliga skuggpaletter som kommer förlänga sommaren och göra höstens outfits lite roligare. På bilderna körde jag en grön skugga, kul och festligt även om det bara är en vanlig dag mitt i veckan. Jag är inte speciellt bra på att sminka mig men man får testa sig fram. Det är de viktigaste! H&M har så många snygga paletter och om du shoppar via Refunder får du återbäring på hela ditt köp.

En skugga med attityd

Ögonskuggspalett med glitter HÄR. Palett med matta färger HÄR. Matta & glittriga färger HÄR.

Den första paletten är lite mer glitter, perfekt för fest eller att lägga en tunn linje som en eyeliner. Nästa palett är lite fler matta färger vilket är så snyggt! Jag älskar även de gula och blå tonerna som finns i den. Den tredje paletten med skuggor är lik den jag använt på bilderna. Ett par basfärger och sedan några riktigt glittriga gröna färger. Mums till alla tre paletter säger jag bara! Glöm inte att beställa dem via Refunder för att få återbäring på ditt köp <3 H&M har så mycket fint smink i massa härliga färger. Produkter för allt ifrån naglar till hår & smink.

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu