Över 870 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 872 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Evelina Bergevi | 2019-01-25 | Tipsar, Mat, Träning

Inlägg i samarbete med Gymgrossisten

SÅHÄR SPARAR DU PENGAR PÅ ENERGIDRYCK!


JANUARI, ÅRETS FATTIGASTE MÅNAD ÄR SNART ÖVER- ÄNTLIGEN!
Den här veckan vill jag ge er ett tips som kan hjälpa dig att spara pengar- hela året ut!

Ett antal gånger har jag sagt till mig själv att sluta köpa Nocco, Celsius och Aminopro med anledning av att det är dyra och onödiga utgifter i månaden.  MEN om jag inte dricker dem så lägger jag pengarna på andra kosttillskott att få energi ifrån. När jag får min dos koffein om dagen märker jag skillnad både på min träning och på mitt humör på jobb och i vardagen. Jag blir mitt bästa jag! Jag har istället fått tänka om och försöka göra det så ekonomiskt som möjligt.

När jag går in i en mataffär och ska handla min dryck så kommer jag i de flesta fall ut med ännu fler varor. Jag plockar på mig en proteinbar eller något annat jag ser på vägen till kassan och plötsligt blir inte de där ”små köpen” så väldigt små längre. Jag har börjat beställa hem flak med 24 burkar som räcker för kommande månad. Nu springer jag istället i affären en till två gånger i veckan när jag ska storhandla och slipper de små onödiga köpen.

Titt som tätt dyker det upp kanonpriser på dessa drycker. Hos Gymgrossisten kan du nu mixa ett flak med dina favoritsmaker från Aminopro för endast 199:- (HÄR – klick!!!). Det motsvarar 8:- burken och med hjälp av Refunder får du dessutom tillbaka HELA 6% på ditt köp. WOW vilka pengar du kommer spara!! Tipstips om du precis som jag har insett att du inte kommer sluta med dessa drycker. HAPPY SHOPPING!!

Mina sociala kanaler
Instagram: bergevievelina
Blogg: nouw.com/bergevievelina

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu