Över 900 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 909 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2020-07-19 | Tipsar, Mode

I samarbete med Miinto! Kampanj gäller v. 29

Säker stil till havs!

I dagens inlägg tänkte jag tipsa om lite säkra stilplagg till havs! Om du ska ut och åka båt eller bara ha en dag vid havet. Kanske ska du ner och bada eller dricka bubbel på en somrig uteservering i närheten av havet.

Miinto har höjd återbäring och där finns de snyggaste plaggen med havs inspiration. Mycket av plaggen jag kommer visa går i vackra toner passande havet och stranden. Blått, beige, vitt och somrig mönster. Ränder och broderier, solglasögon och sköna sandaler är helt rätt!

En blåvit randig klänning i något lösare modell, skönt tyg och helt perfekt för en dag vid havet HÄR. Matcha med ett par coola sandaler som finns HÄR.   Om det är något som piffar upp en outfit så är det väl ändå solglasögon? HÄR hittar du ett par coola stora runda brillor! År 2020s hetaste måste väl ändå vara stora eller rättare sagt enorma diadem? HÄR har du ett så fint stort diadem! Satement-ringen, JATACK! HÄR hittar du den.

Svala kläder till havs!

När man ska klä sig för en dag vid havet eller stranden är det smart att ta lite svalare kläder som tål vatten och vind för man vet aldrig vad som händer.

HÄR hittar du ett par superhärliga shorts. Vill du ha en lyxig blus så hittar du det HÄR. Om du är ute efter en mer ledig topp så finns det HÄR.  HÄR är ett par passande sandaler med nitar! Lyxiga brillor från Gucci HÄR. Denna stora axelväska tillverkad av en vacker blandning av bomull och linne med en glansig yta HÄR hittar du den. Örhängen hittar du HÄR.

För mer inspo följ mig på Instagram under @raagna !

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu