Över 970 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 977 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Linn Bernhardsson | 2019-06-30 | Skönhet

I samarbete med adlibris.se

Skönhet inifrån -BEAUTY FOOD

För ett halvår sedan ungefär gjorde jag ett inlägg om en bok som heter BEAUTY FOOD skriven av Maria Ahlgren och alltså jag vill verkligen tipsa om den igen! Det är så himla fina bilder och man blir så inspirerad till att äta råvaror som är bra för kroppen! Som framsidan säger innehåller boken 85 recept för skönhet inifrån. Man kan köpa den på Adlibris till exempel med 4% i återbäring om man handlar via Refunder.

I slutet av boken finns ett så kallat ”Beautypedia” som innehåller en massa varor som är riktigt bra. Exempelvis avokado som är som en ”fuktkräm för insidan” som ger enkelomättade fetter, mättade fibrer, viktiga antioxidanter samt E-vitamin. Eller broccoli som är som ”första hjälpen mot mörka ringar” som framför allt innehåller K-vitamin som ofta är ett vanligt inslag i ögonkrämer.

Något som även står med i bokens ”Beautypedia” är bovete. Det är en bra källa till vitaminer, mineraler, långsamma kolhydrater och essentiella aminosyror vilket minskar rynkframkallande AGE. Dessutom är bovete naturligt glutenfritt!

I boken finns ett recept på supergoda bovete-våfflor som jag gjorde imorse. Till våfflorna åt jag jordgubbar, kokos och lönnsirap. MUMS! Vill ni också få massa inspiration till bra och fotovänlig mat tycker jag verkligen att ni ska beställa hem boken BEAUTY FOOD!

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg:

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu