Över 1090 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1091 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Smeg the 50′ style Brödrost / Vattenkokare / Kaffebryggare

Cervera höjer återbäringen från 5% till hela 7,5%!! Passa på att fynda nu med reaprisen och höjd cashback!!

Någon mer än jag som gillar den äldre designen på saker och ting? Hemma har jag 3 produkter ifrån Smeg, men om jag ska vara ärlig så är jag så nöjd med alla så jag skulle vilja utöka mitt lilla Smegsortiment.

Första gången jag såg en Smegprodukt var jag faktiskt inne på Cervera när det låg i stan här där jag bor. Det var någon form av reakväll och jag och min mamma gick det för att se om vi kunde fynda något.

Jag letade inte efter något speciellt och inte mamma heller, men jag fastnade en lång stund vid alla Smegprodukter då jag aldrig hade sett dem tidigare. Jag är en person som gärna vill köpa nytt men även ta vara på det gamla. Jag köper inte för köpandets skull utan vill jag verkligen ha någonting så måste jag först avvara en plan för vad jag ska göra med den jag eventuellt har hemma. Jag lämnar väldigt mycket saker till Röda korset och till stadsmissionen samt Lindra, som har två butiker här i Kalmar. Det jag har tröttnat på finner nytt liv hos någon annan.

Varför jag tycker Smeg är så bra är för att det är snygg design, det r bra kvalitet på produkterna. Lätt att torka av, blir inga svåra fläckar utan man bara torkar av med en våt trasa även på ingrodda kaffefläckar.

Filtret som följer med till kaffebryggaren har perfekt filtrering, aldrig fått ner kaffesump i mitt kaffe. Vattenkokaren (den vi köpte) har en funktion som kan reglera vilken temperatur man vill ha så man inte behöver stå och chansa att vattnet har rätt temperatur. När jag gör the så vill jag kunna dricka en lagom varm kopp direkt annars är det vanligt att man behöva låta det stå och svalna lite innan man kan dricka det. När vi bakar är detta också en jättebra finess.

Brödrosten har plats för fyra brödskivor, vilket är lyx. Då äter jag och sambon samtidigt, bara en sån sak. Vi båda gillar därför Smeg väldigt mycket.

Just nu vill jag passa på att meddela er om att Cervera har höjt sin återbäring från 5% till 7,5%. Det är ju lyx, att få rabatt på allt man handlar. Missa inte detta nu!

Hoppas att du hittar något fint, om inte Smeg så har dem massa fint i vill man vara ute i väldigt god tid så kan man även se över julklappar och kanske kirra en eller två fyndvaror!

Nu ska jag ta mig en god kopp kaffe och lyssna till regnet som smattrar mot köksfönstret! Ha en fin torsdag! 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu