Över 900 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 901 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 50%

Visa alla butiker

Mobil meny

I samarbete med Cocopanda & Eleven.

Sminktips och rosa toner

Idag tänkte jag tipsa om lite nya favoriter som jag har i sminkväskan. Alla kommer från Lóreal Paris. Ett märke som jag haft sedan jag började sminka mig för MÅNGA år sedan och älskar än idag. Alla produkter som jag länkar kan ni shoppa med återbäring via Refunder. Jag älskar att få sminktips från andra, både genom produkter och hur man kan applicera det på olika sätt. 

Sminktips att ta efter!

Brow Artist Plump & set HÄR. Det är ett bryngel för fylligare bryn. I ett enda steg ger Brow Artist Plump & Set dig volym och förstärker din brynlook. Applikatorn är kort och borsten sned för en perfekt applicering. Konsistensen är lätt och ger dig fylliga ögonbryn som inte känns styva. Jag tycker detta är en av de bästa jag testat och till riktigt bra pris.

Mega Volume Air Mascara HÄR. Denna är en riktigt goding och sitter hela dagen! Mer volym, mindre tyngd! Air Volume Mega Mascara ger dig fransar med megavolym, men känns lätt som luft på fransarna. Borsten har dubbla borststrån; de korta stråna fångar upp och fyller i fransarna från fransroten, och de långa stråna fördelar mascaran jämnt och ger dig megafransar.

Ögonskugga (finns i olika nyanser men jag föredrar röda, rosa och bruna toner i höst). Color Queen Mono är en pigmentrik, krämig och lättapplicerad ögonskugga i flera olika nyanser. Skuggan sitter på ögonlocket hela dagen och ger ögonen en vackert glöd. HÄR hittar ni dem.

Jag brukar lägga en enkel bas med lite extra glow på kinderna. Därefter fixar jag brynen och då tar jag lite lätt med en brynpenna och sedan tar jag brow gel med färg (den jag länkade ovan) vilket är min räddning för jag har väldigt ljusa och glesa bryn.. Ögonskuggan är verkligen min favorit, jag älskar att använda skuggor med lite färg. Gärna rosa, orange, brunt, lila och sådana toner. Jag tar även rätt mycket under ögat, något jag gjort mer de sista åren och jag tycker ofta att det framhäver mina ögon mer. Sist men inte minst, mascara och därefter något på läpparna!

Vilka färger gillar ni bäst? Eller ni kanske inte använder så mycket ögonskugga?

För mer inspo: Följ mig på Instagram under: raagna 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu