Över 860 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 865 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

I samarbete med Åhlens! Kampanj gäller v. 36

Smycken för alla tillfällen!

Åhlens har dubbel återbäring denna veckan så nu får du 4% tillbaka på allt du shoppar från Åhlens. Jag vill tipsa om lite smycken då det är en sak jag verkligen tycker lyfter en outfit, vardag som fest.

Personligen älskar jag både stora maffiga statement smycken men också nätta. Om du har ett större kan det vara lagom att inte ha så mycket mer men om du har lite mindre smycken kan du fylla ut med ett par halsband samtidigt, ringar och även något armband. Vad du känner dig bekväm i.

Smycken, en uppskattad gåva!

Om du är osäker på vad du ska ge bort är smycken en uppskattad gåva som alltid (för det mesta) går hem. Det finns fina smycken i alla prisklasser, för alla stilar och i flera utföranden! Åhlens har en uppsjö smycken som jag gärna burit dagligen. Att ge bort ett smycke har man gjort lång tid tillbaka och vid flera firanden, kommer ni ihåg ert första riktiga smycke? Kanske förutom om du fick något när du döptes eller namngavs. Jag minns när jag fick ett pandora armband där man sedan samlade berlocker. Hittade det idag och fick ett leende på läpparna, berlockerna var bland annat en kamera för att jag älskar att fota, en gitarr för jag spelade gitarr, en ananas för tropiska resor, och en hund som bara var supergullig! Det var mer än så men listan är lång. Försök du att tänka tillbaka på ditt första smycke som du verkligen kommer ihåg.

Halsbanden som ger en lyxigare look!

Här kommer några lite mindre nätta varianter. Snyggt att ha fler samtidigt precis som jag har på bilderna med halsband i olika längder.

Guldigt halsband HÄR/ Silvrigt armband HÄR/ Halsband i silver HÄR/ Armband i guld HÄR/ Örhängen i guld HÄR / Armband i silver och guld (min favorit!!!) HÄR/ Halsband guld HÄR

Här kommer några ”statement” och större smycken. Älskar att ha det när jag ska klä upp mig lite extra men också för att bryta av och göra en look lite coolare. 

Silvriga örhängen HÄR/ Ring i silver HÄR/ Örhängen i guld HÄR/ Ring HÄR/ Armband silver HÄR/  Halsband i guld HÄR

Klänning från WERA Åhlens och blandade smycken!

Silver, guld eller rosé?

Detta är en smak-sak och det kan vara svårt att veta vad man trivs i till start. Jag har alltid varit mer för silver men gått över till att mixa mellan dem båda och även ha lite i rosé. Silver är något jag skulle satsa på i klocka men till halsband tycker jag guld är riktigt snyggt. Testa dig fram, kolla vad du redan har och hur din garderob kan matcha dina nya smycken.

Följ mig på instagram under: raagna för mer inspo!

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu