Över 1000 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1003 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Linn Bernhardsson | 2019-02-22 | Mode

Snygga vårkläder från Gina Tricot

Natasha Bootcut Jeans 399:-

Det här är mina absoluta favoritbyxor för tillfället! Jag har dock alltid haft det lite svårt för just blåa jeans. Har aldrig hittad den perfekta färgen, tycker alla är så obekväma och har känt att det helt enkelt inte ser bra ut. Men NU har jag hittat det perfekta paret från Gina Tricot! Jag absolut älskar dem! Dessutom är det bootcut vilket jag tycker är så himla snyggt. Jag vet att det verkligen inte är allas ”cup of tee”, men det gör ju ingenting! Ett hett tips från mig är att ha på dig det DU tycker om! Oroa dig inte över vad andra ska tycka eller tänka. Det viktiga är att du trivs och känner dig fin i det du har på dig, nothing else matters!

Den här underbart mysiga och fina tröja finns tyvärr inte längre att köpa online. Men den kommer säkert in snart igen! Modellen heter i alla fall Stina Sweater och är köpt från Gina Tricot. Jag såg den faktiskt på @vendelasvensson s instagram och blev helt kär i tröjan.

Jag ÄLSKAR det nya vårmodet som börjar komma in i butikerna. Manchestertyg, beiga färger, snygga skjortor och bootcut. Känns verkligen som lite 60 och 70-tals stil. Helt perfekt då jag nu i maj ska på en fest med 70-talstema på Gotland!

Kaia Cargo Jacket 499:- // Sammy Utility Shirt 349:- // Mia Bag 399:- // Gabby Corduroy Trousers 399:- // Jennifer Platform Sneakers 599:-

Den här veckan, och halva nästa vecka, fram till och med 27 februari 2019, är Gina Tricot en av kampanjerna här på Refunder. För det första är det förhöjd återbäring, hela 4%. För det andra får du som är eller blir medlem hos Gina Tricot 20% rabatt på en topp när du köper ett par jeans! Det är sååå bra! Kolla in mer information och villkor H Ä R.

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu