Över 900 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 901 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 50%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2020-11-15 | Mode

I samarbete med Zalando.

Stickade klänningar i höstens färger.

Mitt bästa plagg just nu är den stickade klänningen. Den är bekväm och mysig, samtidigt SNYGG! Inte sant? I dagens inlägg kommer jag tipsa om snygga stickade klänningar som jag gärna haft i min garderob. Jag länkar lite klänningar i olika prisklasser och stilar för att du ska hitta någon som passar dig. I samarbete med Refunder får ni återbäring på hela köpet från Zalando!

Stickade klänningar är perfekt till vardags och fest!

…Jag tror det är därför jag ÄLSKAR detta plagg. Så lätt att klä upp och klä ner. Vilken jacka, skor, smycken och frisyr/ make up har stor betydelse för looken. På bilden ovan ser ni när jag har en med avslappnad look där jag kör ett par grova kängor och diskreta örhängen.

Svart stickad fodralklänningen (pris: Budget) HÄR. Svart stickad klänning med ballongärmar (pris: Mellan) HÄR. Grön klänning (pris: Budget/ Mellan) HÄR. Röd kort stickad klänning (pris: Budget) HÄR.  Svart kort klänning med markerad axel (pris: Budget)HÄR. Mörkblå omlottklänning (pris: hög) HÄR. Olivgrön lång stickad klänning (pris: hög) HÄR. Svart lång klänning (pris: Lyxxx) HÄR.

En ruggig dag i skåne, inte så värsta kallt men mörkt och ruggigt. Sådana dagar gillar jag ha klänningar i mörka färger, grönt är en favorit, såklart svart men även mörkrött. Precis som de klänningarna ni hittar ovan. 

Mig hittar ni på Instagram under: raagna ! <3

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu