Över 1010 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1019 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2021-01-17 | Mode

I samarbete med Lindex.

Stickade tröjor

Idag kommer ett inlägg med tips på stickade tröjor från LINDEX. De har så många fina stickade tröjor i olika modeller, priser och färger. Jag tycker Lindex har massa snygga kläder till bra pris, och ni får även återbäring via Refunder. Här nedan kommer mina bästa tips som finns just nu <3

Min stickade tröja som jag tycker om så mycket, den är snygg och så bekväm. HÄR hittar ni den om ni vill klicka hem en likdan, för endast 299kr.  Den finns även i andra fina färger. När jag har den här på bilden har jag en rutig kjol och kängor till.

Stilren stickad tröja med lång ärm och markerade axlar, gjord i mjuk bomullskvalité HÄR. Denna hade jag gärna haft i garderoben. Dedär lilla extra med detaljen på axlarna är ju så fint, inte sant? En annan stickad tröja som hade de lilla extra kommer här.. Mjuk och stilsäker stickad tröja med halvpolo, vid ärm och fransdetaljer fram- och baktill HÄR. En riktigt drömmig stickad tröja som ger intryck. Lila mjuk stickad tröja med axelvaddar  HÄR. Den kommer vara så snygg i vår! Vem vill inte ha lila till våren? Jag älskar den färgen.

Matcha stickade tröjor på olika sätt.

Jag tycker den stickade tröjan passar bra till väldigt mycket. Ett plagg man kan anänva året runt. Lika väl till klänning som till byxor. Till vardags, eller fest matchat med smycken och en härlig make up. På bilderna ovan som jag hittat på Pinterest får ni inspo hur ni kan matcha den stickade tröjan. För att ge den ett coolare intryck kan man stoppa ner den i jeansen, och för ett mjukare intryck matcha den med plagg i samma ton.

För mer inspo: Följ mig på Instagram under @raagna

 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu