Över 1010 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1019 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Evelina Bergevi | 2019-05-28 | Tipsar, Mat, Träning

Inlägg i samarbete med Gymgrossisten

STOR SOMMAR-REA HOS GYMGROSSISTEN!

Hej kära Refunder-läsare! Den här veckan vill jag dela med mig av en toppen kampanj som pågår just nu hos Gymgrossisten för att du ska kunna  ladda upp med de bästa produkterna inför sommaren.

När sommaren knackar på dörren blir jag mer spontan och åker iväg på festivaler, myser i stugan på landet och vill gärna hinna hälsa på alla jag känner i olika delar av landet inom loppet av två månader. Spontana resor krockar med en rutinmänniska som mig och därför finns det några kosttillskott som jag alltid packar med mig i väskan.

Gymgrossistens Beach 2019 kampanj  har nu stor rea på många av mina favoritprodukter som jag tar med mig på mina roadtrips under sommaren. Här har ni dem:


PROTEINBAR HÄR

PROTEINBAREN- Utan tvekan det perfekta mellanmålet att ha i väskan under semester. Det tar ingen plats och är lätt att plocka fram när man börjar tappa energi på eftermiddagen. Det är skillnad på proteinbar och proteinbar då en del av de som säljs i vanlig butik innehåller ofantligt mycket socker och därav föredrar jag att ha med mig egna. Den här från propud har hela 20g protein, inget tillsatt socker och finns i smakerna chokladboll, bananasplit och cookie dough.


KASEIN HÄR

KASEIN-Ett proteinpulver som blir till en krämig pudding i olika smaker när du blandar den med vatten. Skillnaden på Kasein och vanliga Whey pulver är att det förstnämnda är ett långsamt protein som ger en mer jämn och utdragen frisättning av aminosyror. Ett mättande alternativ att lägga på din gröt till frukost för att addera protein till måltiden som arbetar i kroppen under dagen.

AMINOPRO HÄR / REDBULL HÄR

ENERGIDRYCK- För oss som inte gillar den hederliga koppen med kaffe på morgonen. Jag kan endast dricka kaffe om det är kallt och med massa mjölk och det är nästintill omöjligt att få tag i när man åker iväg. Jag behöver min dagliga dos med koffein för att vara mitt bästa jag under dagen. Aminopro har en högre koffeinhalt med 55mg/100ml och Redbull något lägre med 32mg/100ml. Ingen av dryckerna innehåller tillsatt socker.


BCAA HÄR

BCAA- Ett lättlösligt aminopulver som du endast behöver blanda med vatten. BCAA innehåller de tre grenade aminosyrorna som kroppen inte själv kan tillverka utan måste få i sig via kosten. Det är dessa aminosyror som har störst inverkan på muskelproteinsyntesen. BCAA-drinken funkar både innan din träning men också en vanlig dag för att säkra dig om att du får i dessa aminosyror.

Gå in och klicka hem dina favoriter inför sommaren men till ett bättre pris. Utöver att det redan är rabatterade priser har jag två godbitar till att dela med mig av till er. Om ni handlar över 800 kronor får ni 200 kronor i rabatt och vid köp över 1200 kronor får ni 300 kronor i rabatt. OCH den tredje och sista saken ni inte får glömma är att handla via Refunder för att få 6% återbäring på ditt köp. 3 rabatter i ett enda köp. Jag hade passat på om jag var du!

Mina sociala kanaler
Instagram: bergevievelina
Blogg: nouw.com/bergevievelina

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu