Över 1060 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1065 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 100%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2020-11-19 | Mode

Inlägg i samarbete med Nelly.com och NA-KD.com

Styla med ett bälte!

Som rubriken lyder… dagens inlägg handlar om hur du kan förändra din outfit med ett bälte. Alla bälten som jag länkar kan du shoppa och få återbäring via Refunder. Glöm inte att du kan gå in HÄR för att kolla in flera plagg som jag gillar, från olika varumärken och prisklasser.

Du kan få ett helt nytt plagg bara du adderar ett bälte!

Sätt bältet i den söta, coola eller klassiska klänningen för att få ett nytt intryck.   Har du en sommarsöt klänning kan du ge den lite mer attityd genom att sätta dit ett läderbälte, eller varför inte ett i någon metall? Jobba med kontraster och olika material för att göra outfiten lite mer spännande.

Här har jag bältet över en lite oversize kavaj. Det skapar genast en midja och blir en tydlig och rolig accessoar till looken. Inte sant? Ett liknande bälte som jag har på bilden hittar ni HÄR.

Alla bälten här ligger i budgetklassen och ni hittar dem på NA-KD & Nelly.com. Länkarna för varje bälte är HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/HÄR/ HÄR.

Skapa midja genom bältet!

Det traditionella ”gamla tänkte” kring bältet är att den ska sitta i hällorna på byxorna för att hålla uppe dem. Men nu kan du ha det som en accessoar för din look. Du kan sätta det i hällorna men det är lika snyggt att sätta de lite högre upp runt midjan. Vilket är perfekt i exempelvis klänningen. Det finns breda eller smalare varianter som är snygga och praktiska på sina sätt. Ett bredare funkar säkert inte i hällor, då det är för brett men perfekt utanpå en topp eller klänning. Ett tunnare kan du ha på båda sätten men det blir mer diskret.

Hoppas ni fick lite inspiration till kommande outfits. För mer inspo så kan du följa mig på Instagram under:Raagna

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu