Över 870 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 872 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2019-10-13 | Tipsar, Mode

I samarbete med Nelly.com

Styla vinterns jackor!

Nu kommer lite tips på hur du kan styla två helt olika höst/ vinterjackor. Den ena är en kappa och den andra är en fluffig stor jacka. Jag tycker dessa två sorters jackor är optimala att ha i sin garderob. Kappan som man kan använda när man går till jobbet, ska ut på middagar eller festligare tillfällen där man vill vara lite uppklädd. Den andra jacka är snygg men mer casual, en jacka som passar när du ska ta en promenad, möta upp lite vänner en riktigt kylig dag, gå till butiken och ha som en mer “vardagsjacka” som man inte behöver vara lika rädd om. 

Ibland kan det dock vara svårt att styla plaggen som man har under jackan och idag ger jag lite tips på hur du kan använda din jacka. Glöm inte att alla plagg du shoppar hos Nelly.com ger dig återbäring! 

En jacka perfekt för vardags och fritid! En cool twist!

Den första är snygg att ha med jeans, en rutig skön skjorta, en färgglad mössa! Det gör inget att jeansen är något kortare för du kan sätta till en rolig strumpa som sticker fram något. Alltid ett tips när man vill ha en kortare byxa. 

Puffer jacka i brunt hittar du HÄR/ Jeans i den perfekta tvätten HÄR/ Mjuk och härlig skjorta från Gestuz HÄR/ Svart sneaker från Nike HÄR/ Mössa i härlig rosa färg HÄR/ Halsband HÄR/ Strumpor med glitterkant HÄR/

En jacka för jobb och fest! En feminin outfit.

Klassisk look som värmer dig i kylan!

Den andra looken älskar jag också! Jag har själv denna kappan i två färger och det är en perfekt kappa som håller fler säsonger. Den färgen här är en ljusare variant som jag bara älskar. Den stylar jag gärna med ett par boost med klack och plagg i jordnära toner.

En riktigt härlig kappa från Filippa K finns HÄR/ En snygg svart byxa HÄR/ Brun stickad tröja HÄR/ Boots från ATP HÄR/ Mössa i mörkgrön HÄR/ Armband HÄR/

För mer inspiration följ mig på instagram under: raagna. 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu