Över 1070 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1075 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2021-10-16 | Tipsar, Mode

I samarbete med Nelly.com, kampanj v.41

Suit up med färg!

Sätt färg på vardagen med en snygg suit!

Min bästa look när jag inte vet vad jag ska ha för kläder på morgonen, är att ta på mig en färgglad kavaj eller ett helt set. Det är snyggt, power och kul med färg på suiten. Inte sant?

I dagens inlägg får ni tips på kavajer och matchande byxor från Nelly.com som just nu har höjd återbäring om du shoppar via Refunder. Såklart får du återbäring på hela köpet. Hos Nelly.com hittar du allt ifrån den snygga festklänningen, kavajen eller mysplagget.

Kavajen- mitt bästa plagg!

Kavajen är verkligen mitt bästa plagg. Jag har flera kavajer i olika färger och de med färg är väldigt härliga. Jag har kavajen till set, ett par matchande byxor i samma eller liknande kulör. Jag använder också kavajen som en jacka under hela sommar/ våren. Då matchar jag den till klänning, jeans eller kjol. Under vintern har jag den till mycket svarta kostymbyxor, polotröjor och kjolar & lite tjockare strumpbyxor.

Varje gång jag sätter på kavajen känner jag mig mer klädd. Jag klär gärna ner den med ett par coola jeans och sneakers eller till ett par grova kängor och tights. Personligen är jag mer förtjust i de lite oversize kavajerna då jag tycker det är lättare att matcha till resten av garderoben. Ett tips är att gå upp en storlek för att få den mer löst sittande. Om du är mer bekväm i de figursydda så finns det många snygga, då tycker jag det är viktigare att de verkligen sitter snyggt.

Ljusblå kavaj HÄR. Rosa kavaj HÄR och matchande byxor HÄR, min syster har denna och det är verkligen en rosa dröm. Om du vill ha en ljusare blå kavaj finns det HÄR, finns även matchande shorts att köpa till, perfekt för vår och sommar men inget som passar nu under höst/ vinter.

Märkblå kavaj HÄR. Rosa kavaj HÄR, så snygg att ha till svart eller mörkbrunt nu i mörkare tider och sedan matcha med lite ljusare plagg till vår och sommar.

Någon färg du gillar på kavajen? Jag älskar blått och rosa men har även en grön som också är helt magisk! Glöm inte att du får återbäring via Refunder på hela köpet!

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu