Över 1090 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1097 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Linn Bernhardsson | 2021-08-31 | Skönhet

I samarbete med CurrentBody

Tanrevel: den revolutionerande brun-utan-sol-produkten

Starter Kit 695 kronor   795 kronor

Jag tror att de flesta redan har hört talas om det revolutionerande skönhetsvarumärket Tanrevel. För mig är den lilla maskinen mitt absoluta bästa skönhets-tips. Men för er som har missat; vad är det för produkt jag talar om? Tanrevel är en brun-utan-sol-produkt som med sin ångbaserade ultraljudsteknologi ger dig en jämn och fläckfri bränna. Tanrevel är framtagen för att du på ett enkelt sätt ska kunna applicera en spraytan på ansikte och dekolletage utan fläckar eller orange resultat. Till skillnad mot många andra produkter på marknaden så har den en vårdande formula och en fräsch och uppfriskande doft.

Hur gör man?

1. Ladda maskinen och fyll på med brun-utan-sol-vätskan.

2. Håll maskinen vertikalt och dra ner locket, rör i långsamma rörelser. Blunda när du sprayar. Ha ett avstånd på 10-15 cm från ditt ansikte. Spraya från ena kinden till den andra och följ ett U-mönster, spraya sedan T-zonen.

3.  Låt färgen sätta sig i 2-3 minuter och upprepa sedan proceduren en gång till för att bygga en bra grundbränna. Du kan sedan välja själv hur ofta du vill spraya beroende på vilken nyans du är ute efter.

4. Det tar 30-60 minuter för färgen att utvecklas och undvik att sminka dig direkt efter. Efter en stund kan du däremot sminka dig som vanligt!

Liquid Refill luxury Dark 285:-

Det finns även en nyans som heter ”Luxury Dark” som går att köpa till. Den är en aning mörkare än standard-flaskan som ingår i start-paketet.

Tanrevel finns nu att köpa på CurrentBody som är ansluten till Refunder. Om du handlar via Refunder som medlem får du givetvis återbäring som just nu är upp till 3%. Ännu inte medlem? Ingen fara, klicka HÄR! Om du blir medlem via min personliga länk får du dessutom 50 kronor insatt på ditt refunder-konto när du gör ditt första köp på minst 100 kronor!

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu