Över 870 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 878 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2019-01-25 | Mode

Detta inlägg är i sammanbet med apoteket.se, kronansapotek.se och apotekhjartat.se! Kampanjer gäller vecka 4!

Tips på brun utan sol

En av mina favoritsidor för att shoppa skönhet på är apoteket. Där finns det allt ifrån läkemedel till de bästa skönhetsprodukterna. De har alltid bra erbjudanden och snabb leverans! Samt hög återbäring från refunder. Just nu har Apoteket 8% återbäring, ApotekHjärtat 7,5% och KronanApotek 6% återbäring! Mina senaste köp är St Tropez Self tan bronz mousse och Löwengrip Self-Tan Drops. Både KronanApotek, Apoteket och Apotekhjärtat har flera liknande erbjudanden som du inte kan hitta någon annan stans.

Att få lite lyster med brun utan sol är helt perfekt, då du kan få det utan att vara i solen. Solen skadar vår hy mer än de flesta tror. Brun utan sol har utvecklats mycket sen förr. Vi minns den som en orange smörja som ger ett onaturligt resultat. Idag finns det hundratals produkter som ger ett naturligt resultat med glow! Nu tänkte jag tipsa er med några av favoritprodukterna som apoteket har och även hur du ska applicera produkten på bästa sätt.

Först ut har vi en Luminous Bronze-Self-Tan Body Mist från Löwngrip som du hittar HÄR / Vidare hittar du  Luminous Bronze – Self-Tan Drops från Löwngrip HÄR dessa droppar kan du ta i din dag eller nattkräm även ditt serum, jag testade det för första gången igårkväll i mitt nattkräm och jag vaknade upp med ett fantastiskt resultat! Tänk på att bara ta ett par droppar och smörj även in dig en liten bit ner på halsen/ St.Tropez Self Tan Express Bronzing Mousse HÄR ! Ni ser denna produkten på bilden över jag den är helt fantastisk och enkel att få jämn, applicera brun-utan-sol moussen med den HÄR för bästa resultat/ Tonad brun-utan-sol kroppslotion HÄR/ St.Tropez Gradual Tan Classic Everyday Face Cream HÄR/

Här får ni en bild på dropparna som jag nämnde i texten över. Fantastisk produkt från Löwengrip.

Vad ska du tänka på när du applicerar din brun utan sol? Först och främst ska du exfoliera kroppen, skrubba bort döda hudceller och eventuellt raka benen. Efter du duschat är det viktigt att du återfuktar dig med någon form av body lotion och låt det sitta ett tag. Nu är det dags att applicera brun utan solen och du tar en klick i din handske (Den som finns HÄR) och gör långa rörelser på kroppen. Börja ovanifrån och dra ut! Låt detta verka över några timmar eller natten, beroende på vilken du använder och sedan ta en dusch! Nu kommer du vara fräsch och gyllene brun. Detta sitter nu några dagar sen får du köra igen. Det är viktigt att du underhåller det med att smörja in dig efter dusch.

Hoppas ni hittar någon ny favorit, det har jag gjort! Följ mig vidare på instagram via raagna. 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu