Över 970 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 976 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2019-03-27 | Tipsar, Mode

Detta inlägg sponsras av Lindex, Bubbleroom, Åhlens, Ellos, H&M och Nelly.com

Tre outfits att möta våren i!

Nu får ni lite outfits som passar inför kommande månader. Själv mötte jag våren i Milano i Italien vilket gjorde att min känsla blev ännu starkare. Jag passade på att fota av lite av mina outfits som jag hoppas kan inspirera er. Det bästa är att ni får återbäring på alla plagg som jag länka till er! Så glöm inte att bli medlem på refunder och börja shoppa vårens plagg.

Tips på några plagg som du bör ha i garderoben i vår har du här:

  • Skinnjackan: Den passar till allt, vardags som fest och när det är kallare eller varmare. Även till kjol och byxor. Om du köper en i äkta skinn och en klassisk modell kan den hålla livet ut.
  • Kjolen: Satsa på en något lägre kjol som du trivs med på stan. Jag tycker inte att det finns något värre än när den är för kort så man behöver dra ner den hela tiden. Du kan klä upp den med klackar eller bära den till sneakers. Matcha med blus för en uppklädd look och en t-shirt eller stickad tröja för en snygg vardagslook.
  • Trenchcoat: En klassisk i beige och något längre i lättare material!
  • En vadlång klänning: Precis som kjolen kan du ha den på kvällen till klackar eller på dagen till sneakers. Ett plagg som jag trivs otroligt bra i!
  • Ljusa jeans: Ett basplagg som ser otroligt fräscht ut på vår och sommar. Tidigare har jag inte trivts i det men nu så rockar jag dem så ofta jag kan.
  • Vita skjortan: Wow wow vad den är viktig och passar till ALLT. Något som jag lever i på vårkanten och på sommaren drar jag den över bikinin till shortsen.

 

Skinnjacka- Samsoe & Samsoe HÄR/ Väska- Åhlens WERA HÄR/ Skor- Adidas HÄR/ Kjol- H&M HÄR/ Solglasögon- Celiné HÄR/ Halsband- Kedja liknande HÄR/

Trenchcoat- Twist and tango HÄR/ Skjorta- H&M HÄR/ Jeans- Lindex HÄR/

Klänning- Liknande hittar du HÄR/ HÄR/ HÄR & HÄR/ Skor med klack- Vagabond HÄR/ Väska- Wera HÄR och liknande HÄR/ HÄR & HÄR

Vilken outfit föredrar du? Själv älskar jag alla tre på olika sätt. Den första bar jag en dag på stan där vi åt en god lunch och njöt med en glass i solen. Sen andra tog jag en dag som vi strosade runt i en park och den tredje när vi skulle gå för en drink och avsluta med middag på en ur-härlig restaurang.

Mer inspiration hittar du under min instagram: raagna

 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu