Över 890 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 892 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2020-09-29 | Mode

Inlägg i samarbete med Hunkemöller, kampanj v. 40

Underkläder från Hunkemöller

Just nu är det höjd återbäring från Hunkemöller och du får 7% på hela ditt köp. Förutom detta får du ett extra erbjudande där det är ”ta 3 bh:ar betala för 2 eller få 50% rabatt på bh nr. 2”!

Shoppa dina favoriter hos Hunkemöller idag!

Det finns ju en uppsjö av olika sorters bh:ar med olika funktion och passande olika bröst. Vissa vill ha push-up och andra helt utan bygel. Jag tycker det är olika beroende på vad för kläder jag bär. Har jag en tight klänning, då kanske jag vill ha lite push-up eller iallafall bygel för att få lite mer form. Medans jag gärna har en bygellös om jag har en skjorta eller blus som känns mer bohemisk. Ibland är man ju sugen på något mer sexigt och vissa dagar vill man ha en väldigt enkel. Här nedan kommer lite tips på några snygga bh:ar som jag spanat in.

HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR hittar du några sexiga varianter från Hunkemöllers Private Collection. Dessa har ju de där lilla extra och det finns superfina trosor som passar till.

HÄR är en superfin lila bh som jag verkligen älskar/ Nude bh HÄR, passar perfekt under vita eller ljusa plagg för att den inte ska synas igenom/ Svart standard HÄR med små rosetter/ Mörkgrön bygellös HÄR tycker färgen är så himla fin nu på höst och vinter/ Lila bygellös HÄR ser verkligen ut att vara en så skön bh för dagar man bara vill ha någon mjuk men fräsch.

För mer tips följ mig på Instagram under: raagna

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu