Över 890 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 890 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Linn Bernhardsson | 2019-05-31 | Mode

Unna din hy en ansiktsmask

Något jag verkligen Ä L S K A R är ansiktsmasker. Jag tycker verkligen det är underbart att unna ansiktet en mask någon gång i veckan. Jag tänkte därför tipsa om lite olika så att varje hudtyp får den mask den behöver.

1.  Dermalogica Skin Hydrating Masque

”Återfuktar en stram, fuktfattig hy. Reducerar fina torrhetslinjer och återställer spänst. Antioxidanter reparerar skador orsakade av fria radikaler. Växtextrakt dämpar och lugnar huden. Passar både en torr och en fet hy. Masken fuktar hornlagret vilket passar alla hudtyper”

2. Emma S. Treatment Overnight Repair Mask

”Overnight repair mask är en nattmask som motverkar synliga tecken på daglig stress. Denna effektivt uppstramande nattmask verkar när du sover, och du vaknar upp med en hy som är utvilad, återfuktad och som har en ny fräsch lyster samt en jämnare hudton. Den krämiga masken både mjukgör och lugnar huden samtidigt som den reducerar fina linjer”

           

3. Filorga Masks Oxygen-Glow Mask

”En expressmask som verkar lätt exfolierande, avgiftande och återfuktande. För en naturligt vacker hud på endast 10 min”

4. Mesoestetic Anti-Stress Face Mask

”En lugnande och reparerande ansiktsmask som bekämpar de faktorer som bidrar till oxidativ stress. Verkar rodnadsdämpande och är anti inflammatorisk. Idealisk för en hud som utsatts för påfrestande externa faktorer”

5. Löwengrip Sleeping Sensation Hydrating Mask

”En återfuktande och lugnande ansiktsmask. Masken innehåller Sepitonic M3 och Hyaluronsyra som verkar utslätande och ger huden lyster. Sleeping Sensation Hydrating Mask passar en känslig hud. Allantoin är en ingrediens som används vid sårläkning. Ansiktsmasken ger en återfuktad hy, minskar ålderstecken och ger huden en ny lyster. Produkten kan användas under hela natten för att vakna upp med en återfuktad hy”

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu