Över 980 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 984 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Evelina Bergevi | 2018-09-22 | Tipsar, Träning

Inlägg i samarbete med Gymgrossisten

VAD ÄR PWO OCH BCAA + GALEN RABATT PÅ GYMGROSSISTEN!

Hej alla älskade Refunder-läsare! Jag har precis landat hemma efter en veckas semester på Cypern och är mer än laddad för en massa svettiga träningspass igen. Vad passar då bättre än att Gymgrossisten just nu har GALEN rabatt på alla sina storsäljar-produkter från Star Nutrition?

 


Varför ska man välja kosttillskott från Star Nutrition?

 

-Jo, för att Star Nutrition erbjuder produkter av hög kvalité till ett rimligt pris. Det är ett av norra Europas mest sålda kosttillskottsvarumärke. Och är noga framtaget för att maximera din prestationsförmåga, förbättra din hälsa och skynda på din återhämtning. Jag tänkte lyfta fram två av mina favoritprodukter som verkligen gör att jag kan maximera energin och resultatet på mina träningspass. Det är två av de vanligaste kosttillskotten på marknaden- och jag förstår varför!

PWO RUSH HÄR (klick!!!) / BCAA HÄR (klick!!!)

 

PWO
Först ut är pre-workout. Precis som det går att lista ut på namnet så intas kosttillskottet innan träning för att öka prestationsförmågan. När jag har varit uppe tidigt, jobbat en hel dag och överväger om jag ska strunta i träningen, då är det den här produkten som är steg 1 till att jag tar mig iväg. Jag VET att jag kommer bli pigg och få ett bra träningspass.


Vad är PWO?

En PWO kan verka på flera olika sätt och effekten av produkten upplevs olika. Vilket gör att man kan behöva testa sig fram för att hitta en som passar en perfekt. En bra PWO ökar din styrka, uthållighet, pump, gör dig piggare. Vilket i sin tur leder till att du orkar köra fler repetitioner eller ta tyngre vikter. Detta gör att du kan nå dina mål snabbare. Oavsett om det är muskeluppbyggnad, styrkeökning eller viktnedgång.

 

PWO Rush är anpassad för den kvinnliga fysiken!
Många av dagens prestationshöjande tillskott innehåller ofta maxvärden av verksamma ämnen och är anpassad efter en hårt tränande atlet. I alla situationer är inte det optimalt, eftersom ett för högt intag av stimulantia kan stressa kroppen och snarare kan stjälpa än att hjälpa inför ett hårt träningspass. PWO Rusch är en produkt som passar tränande tjejer som vill ha ett prestationshöjande kosttillskott med relevanta verksamma ämnen som passar för den kvinnliga fysiken. Det är därför jag ÄLSKAR PWO Rush och väljer den här produkten framför liknande på marknaden. Jag valde smaken Raspberry Mango men den finns även i Cola, Lemon-Lime och Strawberry Champagne.

 

BCAA
Sist, men absolut inte minst ut är BCAA. PWO intas innan träningen för att maximera prestationen under träningen, och BCAA hjälper till med återhämtningen efter passet. BCAA (branched chain amino acids) är samlingsnamnet för de tre grenade aminosyrorna, L-leucin, L-valin och L-isoleucin som kroppen behöver för att bygga muskler.

 

Vad är BCAA?
Protein består av tjugo stycken aminosyror varav nio av dem är essentiella. Det betyder att kroppen inte kan tillverka dem själva utan måste tillföras via kosten. Det är de essentiella aminosyrorna som ökar muskeltillväxten efter träning. Det är framförallt L-leucin som har störst inverkan för muskeluppbyggnad. Till skillnad från proteinpulver behöver inte BCAA brytas ned innan det ger effekt utan det går direkt ut i musklerna. Därför är det ett bra tillskott att inta innan, under eller direkt efter träning för att förhindra att musklerna bryts ned.

 

Supreme Amino BCAA är den enda välsmakande på marknaden!
Många av de BCAA jag tidigare har smakat har skurit sig i smaken och smakat beskt. Det är svårt att få BCAA att smaka gott, men det är något man har valt att fokusera på i Supreme Amino BCAA vilket verkligen märks och gör det till en vinnare ute på marknaden! Jag valde smaken Refreshing Lemon men den finns även i Strawberry Passion och Tropical Mango. Det jag gillar med den här produkten är att även den är anpassad för hårt tränande tjejer! Det är ett aminosyratillskott som är skräddarsytt för att bemöta de preferenser som finns hos kvinnliga atleter.

Jag är en person som har lite tålamod och vill se resultat snabbt, PWO och BCAA hjälper mig att nå mina mål snabbare! Passa du också på att beställa hem dina favorit kosttillskott hos Gymgrossisten när de nu har GRYM rabatt på deras toppsäljarprodukter! Handla via Refunder för att därefter få återbäring på ditt köp, rabatt på rabatt som jag brukar säga. Bättre blir det inte!

 

Ni hittar mig på mina sociala kanaler
Instagram: bergevievelina
Blogg: nouw.com/bergevievelina

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu