Över 1120 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1128 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2022-02-21 | Tipsar, Mode

Inlägg i samarbete med Nakd.com och Zalando.com

Vårens hetaste läderjacka

Läderjacka, något för dig?

Jag älskar att bära läderjacka, i alla dess former och modeller! I dagens inlägg tipsar jag om snygga läderjackor som är snygga till våren. Dels så kommer ni få se den klassiska biker-läderjackan men också lite varianter som jag älskar. Alla länkar är kopplade till Refunder och ni får återbäring när ni shoppar! Hur bra?

Vid köp av produkter från Zalando: Cashback ges vid köp av presentkort som löses in hos Zalando. Värdet registreras som tillgodo på ditt Zalando-konto om presentkortet inte används direkt. Läs mer hos Refunder.

Låt oss börja med…

Kavaj som läderjacka, ja tack! Mitt senaste inköp är en kavaj i läder. Den är perfekt att styla som en kavaj nu under kallare månader och sedan som en jacka till vårens varmare månader. Själv föredrar jag en oversize modell så jag får plats med en polotröja som på bilden, men även en stickad tröja eller hoodie. Nu kommer länkar med några favoriter som ni hittar HÄR, HÄR , HÄR , HÄR & HÄR . Där finner ni alternativ på fejk och äkta läder.

Den klassiska biker-jackan, snygg på hösten och våren. Att styla med en klänning, bara ben och kängor eller klackar är min favorit men det kräver lite värme ute. Annars snygg till allt ifrån jeans till mjukisbyxor. HÄR, HÄR & HÄR hittar du mina favoriter. Har du ingen biker-jacka så tycker jag verkligen du borde investera i en om det är ett plagg som du känner dig bekväm i. Finns i lite coolare och mer rockig modell, men även i klassisk och enkel.

Äkta läder eller ej?

Själv föredrar jag äkta läder om det är gjort på ett vänligt sätt, då det har en extremt lång hållbarhet. Själv har jag köpt ett flertal läder-plagg på vintage och de blir bara finare med åren. Det finns dock väldigt många bra ”fake” varianter på skinn idag, det viktiga är att känna efter så den inte känns för plastig och ändå kan leva år efter år.

Älskar du att bära läderjacka lika mycket som jag?

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu