Över 870 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 872 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2020-02-13 | Tipsar, Mode

I samarbete med Asos, NA-KD och Nelly.com

Vårens hetaste trender

Vårens hetaste trender är här för att stanna!

Jag tänkte tipsa om några trender som ni bör spana in till våren. Vårens hetaste trender går i pastell, djurmönster och komfort. Jag älskar när det kommer trender som är här för att stanna. Plagg du kan köpa och ha i din garderob i all framtid, eller gamla plagg som du kan leta fram och gladligen använda mer ofta. Hoppas ni blir inspirerade och såklart kan ni shoppa alla plagg med återbäring via Refunder! Och är du inte medlem? Bli det HÄR. 

Djurmönster! 

Skor HÄR/ Klänning HÄR/ Badräkt (funkar perfekt som body med en kavaj över) HÄR/ Väska HÄR/

Djurmönster är en favorit som jag aldrig kommer sluta älska. En stor del av min garderob består av leopard, zebra och andra djurmönster. Det passar till både fest och vardags, och det får verkligen garderoben att poppa. Sätt på sig ett par svarta jeans eller kostymbyxor och matcha med en blus i leopard, helt plötsligt har du en betydligt roligare look än den helfärgade som man inte alltid är sugen på. Ibland blir humöret lite bättre med härliga mönster och färger. Färgerna i djurmönstret går ofta i en brun/ naturfärg vilket gör att det lätt går att matcha med mycket i garderoben. Det är mycket mönster men samtidigt neutralt på något härligt sätt.

Pastell!

Jag älskar min lila stickade tröja <3

Rosa klänning HÄR/ Baby-blå kofta HÄR/ Kappa HÄR/ Kavaj HÄR/ Leopardkjol HÄR/ Stickad tröja HÄR/

Blanande favoriter: Hårband HÄR/ Mintgrön klänning HÄR/ Ljuslila klänning HÄR/ Blå kort jacka HÄR/ Fantastisk stickad tröja HÄR/

Pasteller och djurmönster tillsammans, ja så fint! En härlig leopardkjol tillsammans med en ljuslila stickad tröja är hur fint som helst, kanske är detta en outfit jag ska bära imorgon? Det finns flera pastelliga varianter som går i gult, rosa, lila, blått och grönt. Alla är helt fantastiska. Är du ingen person som bär så mycket färgglatt? Testa att smyga in den på en t-shirt i lite finare tyg och matcha med en svart kostym eller till ett par jeans. Om du vill få in färg i garderoben kan du sticka in lite smått med tiden, börja med en stickad tröja, en kavaj eller ett hårband i pastell. Här nedan kommer lite inspiration.

Funktionellt! 

Klänning HÄR/ Mjukis set HÄR/ Byxa HÄR/ Sko HÄR/ Bikenstock HÄR 

Höga smala klackar i all ära men bekväma boots eller sköna sneakers, ja tack! Vi säger JA till det bekväma modet. Både när det kommer till skor, men också väskan och snitten på kläderna. Idag finns det inte bara den sportiga modellen av sneakers, det finns flera olika modeller som är mindre sportiga om du vill ha en mer klädd look.

Följ mig på Instagram under raagna !

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu