Över 880 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 886 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Olivia Hedman | 2019-04-05 | Mode

I samarbete med Nelly.com

Vårjackan – 3 must haves i vår!

Hej alla vårjackan-älskare!

Har inte du hittat vårjackan ännu? Du kan vara lugn, jag hjälper dig! Den perfekta vårjackan för mig är en jacka som går att använda halsduk till. Eftersom våren är lite klurig med temperaturväxlingar är det ett måste. Är det kallt på med en halsduk, är det varmt av med den 😉

Jag har länge velat köpa lite vårjackor men man vill ju spana ett tag så man hittar en riktigt snygg en. För det är ett annat krav jag har 😉 Därför gillar jag typ jeansjackor eller skinnjackor. Jag kommer visa här nedanför mina tre ”must haves” till våren vad gäller den perfekta vårjackan, nämligen mocka-, jeans- och skinnjackan.

Mockajackan

Först ut är denna mocka jacka, kom ni ihåg att jag spanade på denna redan i ett av mina första inlägg här på Refunder? Fast då i grönt från Vila. Nu är jag mer inne på den svarta bara för att man ska kunna matcha den så mycket som möjligt. Klicka här!

Den finns även i brunt, vilket jag inte sett förut men det var också otroligt snyggt. Klicka här!

Jeansjackan

När jag var påväg till tåget idag (påväg till Sundsvall) så mötte jag en sån jäkla snygg tjej. Hon hade alldeles krusigt hår, svarta jeans, vit t-shirt, jeansjacka och en svart ryggsäck. Alltså vilken outfit! Klicka här!

Skinnjackan

Skinnjacka kanske känns som ett gammalt kort men till ett par schyssta skor och byxor så kan du fixa looken på nolltid. Klicka här!

Erbjudande

Inte medlem? Nu får du 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Är du redan medlem? Isåfall får du just nu 4% återbäring hos Nelly.com där kläderna ovan kommer ifrån.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal eller blogg och följ mig på instagram så missar ni inget som händer i mitt liv som student. Vi hörs<3

// Olivia Hedman

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu