Över 900 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 909 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2020-07-12 | Tipsar, Mode

Inlägg i samarbete med NA-KD!

Vi älskar jumpsuits!

Hoppas ni mår bra! Idag tänkte jag tipsa om ett plagg som jag tycker är väldigt snyggt och praktiskt (på ett visst sätt). Nämligen jumpsuits! Du slipper fundera på vilken överdel och underdel som passar för du drar på ett plagg där du ändå får en känsla av byxor. Jag älskar att bära klänning men det är inte alltid det passar eller att man är sugen på det, då kan en jumpsuit vara ett bra alternativ. Dagens inlägg är i samarbete med den kära butiken NA-KD som har flera snygga styles i olika modeller. Såklart får du återbäring på allt du shoppar via NA-KD när du använder Refunder.

Jumpsutis I härliga mönster!

Möster är aldrig fel! Här är tips om tre mönstrade jumpsuits. De första två är lite mer somriga och den sista passar öven i höst!

Sommarsöt playsuit med röd botten HÄR/ Någon mer än jag som älskar leopardmönster? HÄR hittar ni en supersnygg jumpsuit i leomönster! Playsuit med volangdetaljer finns HÄR/

Jumpsuits för festen!

De perfekta plagget för festen. Klä upp med klackar, lite smycken och håret i någon härlig frissyr! Svårare än så behöver det inte vara! Ellerhur? Här är tips på några som jag tycker är superhärliga!

Supersnygg vit jumpsuit hittar ni HÄR/ Grön skönhet hittar ni HÄR, älskar att den är öppen i ryggen och hög i halsen/ Rosa kort modell för sommarfesten HÄR/ Svart väldigt smickrande jumpsuit HÄR/ Jenas, jag älskar jeans! HÄR hittar du en i jeans som du kan klä med klackar till sommaren och höstens fester!

@raagna på Instagram!

För mer inspiration följ mig på Instagram under namnet @raagna !

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu