Över 880 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 886 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2019-12-15 | Tipsar, Mode

Inlägg i samarbete med Åhlens.

Vinterns kängor och hur du stylar dem!

Nu vill jag tipsa om kängor från Åhlens där du får återbäring på allt du shoppar via Refunder! Hur bra?

Vinterns kängor kan du klä upp och ner hur lätt som helst!

Kängor till klänning? Jag säger bara JA! För att få till en mer uppklädd och feminin look med dina kängor passar det utmärkt att matcha med klänning eller kjol och strumpbyxor till de. Om du har en mer neutral outfit kan det vara snyggt med mönstrade strumpbyxor för att få lite mer liv i outfiten. Ett annat tips är också att ösa på med smycken och accessoarer, det kan verkligen ge ett mer uppklätt intryck om du kommer med stora blingiga godbitar i öronen eller runt halsen.

Varför kängor?

  1. Praktiskt! De tål väder och vind väldigt bra! Vare sig det är snö, blött eller torrt och kallt så håller de flesta kängorna måttet.
  2. Värme! Det funkar ofta bra att ha med en tjockare strumpa om det är riktigt kallt ute!
  3. Snyggt! Det är jäkligt snyggt till allt! Klart du kan matcha kängorna lika väl till klänning som till jeans eller kostymbyxor.
  4. Hållbart! Om du satsar på ett par rejäla kängor i ett bra material håller de ofta säsong efter säsong så satsa på ett säkert kort som du känner dig bekväm i. Det är hållbart att shoppa smart, skor du kan ha i år framöver.

Blandade kängor/ Bild vänster hörn från Pinterest

Snygga enkla boots finns HÄR/ Pälsfodrad sko HÄR/ Cool känga med detaljer HÄR/ En riktigt uppskattad känga från Gram HÄR/ Känga med snörning HÄR/ En favorit hos mig!! HÄR/ Rejäla känga från Vagabond HÄR/ Känga med bra sula HÄR/ Älskade Dr martens HÄR/

För mer inspo: Följ mig på Instagram under: Raagna !

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu