Över 870 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 872 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Linn Bernhardsson | 2019-06-15 | Mode

I samarbete med Yves Rocher

Favoriter från Yves Rocher

Yves Rocher är ju sedan tidigare ett välkänt skönhetsmärke och är populärt för deras bra kvalité och pris. Hemma hos mig har vi en stor samling produkter och jag tänkte tipsa om några favoriter. Om man handlar från deras hemsida via Refunder så får man just nu 5% återbäring på köpet. In och läs om vad Yves Rocher alltid erbjuder samt särskilda villkor H Ä R. Deras hemsida erbjuder även koden JULY50 vilket ger 50 kronor i rabatt om man handlar för minst 250:- fram till och med 1 juli. Gäller en gång per kund!

Natthårinpackning 99:-

”En hårinpackning som vårdar och ger ditt hår ett nytt liv. Applicera innan du går och lägger dig och låt produkten verka under natten. På morgonen har ditt hår blivit starkare och 20 gånger mer motståndskraftigt. Ett effektivt sätt att stärka och reparera skadat hår. Använd 2-3 gånger i veckan för bästa resultat av ett starkt, livfullt och vackert hår.”

Koncentrerad duschgel 59:-

”Koncentrerad duschgel med ekologisk aloe vera och sensuell doft av vanilj.Gör en insats för miljön! Använd koncentrerad duschgel med en lätt biologiskt nedbrytbar formula som räcker till lika många duschar som vår ordinarie 400 ml flaska. En klick räcker!Dessutom bidrar miniformatet till mindre avfall, 50% mindre plaståtgång och 50% mindre växthusgaser. Flaskan som är återvinningsbar är perfekt storlek för resan, i träningsväskan och tillverkad av återvinningsbar plast. Bättre för vår planet helt enkelt!”

Rengöringsgel 99:-

”En fräsch gel som tar bort orenheter och makeup och gör huden mjuk och slät. – Testad under kontroll av hudläkare och ögonläkare. – Innehåller över 93 % ingredienser med naturligt ursprung. – Miljövänlig tub, med 25 % mindre plast än en standardtub.”

Duschgel 48:-

”Låt både kropp och sinne vakna till liv i morgonduschen med den uppiggande doften av citron och basilika. Duschgelen är berikad med välgörande gel från Aloe vera från ekologiska odlingar.
Innehåller mer än 98 % ingredienser med naturligt ursprung.
Lätt nedbrytbar formula.”

Min blogg: nouw.com/linnbernhard

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu