Butiker

Upplevelser

9 butiker

Upplevelser hittar du på Refunder där du sparar pengar

Upplevelser är den perfekta gåvan till den som redan har allt, eller till dig själv när du känner att det är dags att sätta lite guldkant på tillvaron!

En upplevelse är den perfekta gåvan

På Refunder hittar du pålitliga leverantörer och experter på upplevelser så som Liveit.se, Smartbox och Box Experience. Att ge bort en upplevelsepresent till någon du tycker om är den perfekta gåvan! Föreslå exempelvis att ni hittar på aktiviteten tillsammans, och kombinera på så sätt en rolig dag med lite kvalitetstid tillsammans. Ingen kan bli besviken över att få göra någonting roligt under en dag eller över att få åka bort på till exempel en weekendresa! Välj och vraka mellan olika slags upplevelser - det finns någonting för alla smaker och plånböcker. Flera nätbutiker erbjuder dessutom öppet köp om mottagaren till exempel inte skulle bli nöjd med sin gåva, mot alla odds!

Åk iväg på SPA eller se en teaterpjäs

Vet du inte vad du ska köpa i present till din partner, förälder, vän eller någon annan av dina nära och kära? Köp en upplevelse hos någon av våra rekommenderade nätbutiker. Välj och vraka mellan allt från nöjesupplevelser som till exempel tivolibesök, restaurangmiddag eller fallskärmshoppning, till mer kulturella aktiviteter som opera eller dansuppvisning - eller upplev en teaterföreställning! För den som älskar kaffe finns baristakurser under en dag och för den mattokiga kan man köpa en kurs i korvstoppning. Behöver du eller din vän komma bort lite och koppla av? Ge bort en SPA-vistelse i present - den perfekta gåvan i dagens stressade samhälle!

Upplevelser är någonting man sällan glömmer

Minns du alla saker du någonsin fått i present, eller som du köpt till dig själv under ditt liv? Troligen inte. En upplevelse däremot, det är någonting man lättare minns och kan få positiv energi från under många år efter det att man upplevt den. Att köpa en upplevelse online behöver inte bara vara i syfte att ge bort en gåva. Sätt lite guldkant på tillvaron och köp en rolig aktivitet på nätet som du antingen kan göra själv eller tillsammans med vänner. Upplev en spökmiddag, gå en stadsvandring, hoppa bungyjump eller lär er tillverka hemmagjord glass. Köp en upplevelse och gör något spontant och lite annorlunda!

Pengar tillbaka när du handlar upplevelser online

På Refunder får du alltid pengar tillbaka när du handlar från någon av våra länkade nätbutiker och detta inkluderar även återbäring vid rea och cashback även vid rabatt eller andra erbjudanden. Du har möjlighet att handla på 890 kända och trygga butiker på Refunder.se och spara pengar redan idag. Det kostar ingenting att registrera sig och det tillkommer inga dolda avgifter, det är dessutom väldigt enkelt.