Över 1150 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1157 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 37,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Olivia Hedman | 2021-11-25 | Mode

I samarbete med Nordicfeel v.47

Black friday på Nordicfeel

Nordicfeel erbjuder otroligt bra rabbater!

Nordicfeel har otroligt bra black week erbjudanden med upp till 25-30 % rabatt på nästan allat. Just nu får du dessutom 6% i cashback när du handlar hos dom, något som jag verkligen tycker att vi borde fira genom att kolla på favoriterna där just nu!

Mina favoriter hos Nordicfeel

Jag har pratat om det förrut och här kommer det igen, KERASTSÈ! Jag fullkomligt älskar Kerastasé har ni inte provat så är det dags nu att göra det. Håret blir så lent och fin, å det ger verkligen en bra känsla och ger en kvalité till håret som man inte får genom andra schampoon (iallafall inte från något annat jag har provat). Det finns olika Kerastasé-serier som passar olika typer av hår, jag använder mig mest av Resistance som hjälper till att bygga upp och vårda håret.

Schampoo
Schampoo

Balsam
Balsam

Serum
Serum

Olja
Olja

 

Schampoo (klicka här) – Balsam (kicka här)

Serum (klicka här) – Olja (klicka här)

Vill man lyxa till det lite extra tycker jag definitivt att man även ska klicka hem serumet och oljan för att få en extra lyster och välvårdat hår. Men pricken över iet är verkligen deras inpackning som får håret att känns som om du varit hos frisören varje gång!

Hårinpackning
Hårinpackning

Hårinpackning (klicka här)

Erbjudande

Inte medlem ännu? Nu får du 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Lägger in en bild från i sommras när mitt hår hade fått en riktigt genomkörning av Kerastasé!

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal , blogg och instagram för ännu mer inspiration. Eller kolla in något av mina andra inlägg här på Refunder? Klicka här!

Vi hörs<3

// Olivia Hedman

 

 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu