Över 970 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 977 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Hero

Olivia Hedman

Namn: Olivia Hedman.

Här bor jag: Västerås men uppvuxen i Sundsvall.

Vad jag gör till vardags: Pluggar.

Det här kommer jag främst skriva på Inspired By Refunder: Mode.

Var jag får inspiration ifrån: Min underbara syster och min fantastiska mor.

Favoritklädesplagg: Kan inte välja mellan klänningen och klackeskorna.

Favoritvarumärken: Gant, H&M, Gina Tricot, Nelly.com med mera.

Kanal som jag driver utanför Inspired By: Min blogg (olihedman.wixsite.com/minsida) och instagram (OliviaHedmaan).

Förebild: Min gudomliga pappa.

Oanad talang: Kan käka en munk utan att slicka mig runt läpparna, haha.

Det här drömmer jag om att få göra: Hoppa fallskärm.

Mitt motto i livet: "Maybe some women aren´t meant to be tamed. Maybe they just need to run free until they find someone just as wild to run with them." - Carrie Bradshaw.

Lite övrigt om mig: Jag är en glad student på 20 år. Jag studerar just nu ekonomi i Västerås på Mälardalens Högskola, men är uppvuxen i Sundsvall. Har ett stort modeintresse och försöker alltid hitta nya snygga stilar. Jag spenderar mycket tid på shopping för att hitta rätt plagg som passar min tighta budget, men ändå sticker ut med elegans och stilrenhet. När jag inte shoppar är jag ofta i stallet, skolan eller i mina träningskläder. Ägnar även mycket tid åt kompisar, nära och kära. I min blogg skriver jag om mitt modeintresse och studentlivet med allt vad det innebär, gå gärna in och läs på Olihedman.wixsite.com/minsida ?.

Milan Fashion Week – Veckans outfit #3

Olivia Hedman | 2019-10-13 | Mode

Hej! Milan Fashion week, det trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva. En hel vecka med mode, kändisar och glädje. Om du är intresserad av att gå på Fashion week någon gång kommer här lite tips på hur du kommer in. Det finns flera gratis event under veckan. Kolla upp vart och när det … Fortsätt läsa ”Milan Fashion Week – Veckans outfit #3”

Läs mer

Min sommarfavorit på bröllop! Veckans outfit #2

Olivia Hedman | 2019-09-16 | Mode

Hej, vill du ha ett bröllop? Jag längtar tills jag får jag ha mitt egna bröllop. Att ha på sig den där vita klänningen och bära brudbuketten med de fina vita blommorna. Ha sina bästa vänner som sina brudtärnor, förhoppningsvis i matchande klänning om de kan komma överens om det ;). Den här sommaren har … Fortsätt läsa ”Min sommarfavorit på bröllop! Veckans outfit #2”

Läs mer

Let´s get personal! Veckans outfit #1

Olivia Hedman | 2019-09-08 | Mode

Hej, let´s get personal! Let´s get personal! Den här veckan provar jag ett nytt koncept som jag verkligen hoppas att ni kommer älska. Nämligen att jag väljer ut en outfit som har varit riktigt on point och utnämner den till veckans outfit. Det kommer bli mycket mer personligt då jag kommer använda mig av mina … Fortsätt läsa ”Let´s get personal! Veckans outfit #1”

Läs mer

Miniserie Del 6 – Sommarmode boots och skor

Olivia Hedman | 2019-08-17 | Mode

Hej alla boots-älskare! Nu kör vi igång sista delen av denna sommar miniserie och bra är väl det för hösten är snart ikapp oss. I denna del kommer jag såklart gå igenom sommarskor men som även är går bra att använda på hösten, nämligen boots. Den här miniserien har bestått av 6 delar där vi … Fortsätt läsa ”Miniserie Del 6 – Sommarmode boots och skor”

Läs mer

Miniserie Del 5 – Sommarmode Toppar

Olivia Hedman | 2019-07-30 | Mode

Hej alla sommargarderoben-älskare! Toppar kan man aldrig ha för mycket av. Som ni vet vid det här laget är sommargarderoben min favorit och toppar utgör en stor del av den. Låt oss aldrig glömma hur viktig den vita t-shirten är för vardagen eller att klä upp till fest outfiten men just denna sommar kollar vi … Fortsätt läsa ”Miniserie Del 5 – Sommarmode Toppar”

Läs mer

Miniserie Del 4 – Sommarmode Byxor

Olivia Hedman | 2019-07-13 | Mode

Hej alla sommargarderoben-älskare! Nu har jag haft min semester för denna sommar och har kommit in i rutinen på mitt sommarjobb som ekonomiassistent. Jag hoppas att ni också haft en riktigt bra sommar hittills. Kanske har ni precis gått på semester och då är det ju faktiskt ett perfekt tillfälle att inhandla lite nytt till … Fortsätt läsa ”Miniserie Del 4 – Sommarmode Byxor”

Läs mer

Miniserie Del 3 – Sommarmode Accessoarer

Olivia Hedman | 2019-05-21 | Mode

Hej alla sommargarderoben-älskare! Sommargarderoben är min favorit garderob, kanske också för att det är den årstiden jag gillar mest. Min sommargarderob bjuder på ljusa färger och lätta tyger. I sommar känns det som om det är lätt att följa modet och efter denna miniserie kommer ni också tycka det. Det finns 6 områden jag kommer … Fortsätt läsa ”Miniserie Del 3 – Sommarmode Accessoarer”

Läs mer

Miniserie Del 2 – Sommarmode Badkläder

Olivia Hedman | 2019-05-14 | Mode

Hej alla badkläder-älskare! Sommargarderoben är min favorit garderob, kanske också för att det är den årstiden jag gillar mest. Min sommargarderob bjuder på ljusa färger och lätta tyger. I sommar känns det som om det är lätt att följa modet och efter denna miniserie kommer ni också tycka det. Det finns 6 områden jag kommer … Fortsätt läsa ”Miniserie Del 2 – Sommarmode Badkläder”

Läs mer

Miniserie Del 1 – Sommargarderoben Jackor

Olivia Hedman | 2019-05-11 | Mode

Hej alla sommargarderoben-älskare! Sommargarderoben är min favorit garderob, kanske också för att det är den årstiden jag gillar mest. Min sommargarderob bjuder på ljusa färger och lätta tyger. I sommar känns det som om det är lätt att följa modet och efter denna miniserie kommer ni också tycka det. Det finns 6 områden jag kommer … Fortsätt läsa ”Miniserie Del 1 – Sommargarderoben Jackor”

Läs mer

Klänning för bal eller bröllopsfest

Olivia Hedman | 2019-04-25 | Mode

Hej alla bal-älskare! Jag hoppas att ni har haft en minst lika bra påsk som jag och nu har laddat krafterna. Här i Västerås skiner solen och värmen är helt otrolig, känns som sommardagar. Med värmen, våren och skolslut kommer även bröllop och bal. Min bal är den 25 maj och jag är även bortbjuden … Fortsätt läsa ”Klänning för bal eller bröllopsfest”

Läs mer

Glad påsk! Gult är fult?

Olivia Hedman | 2019-04-14 | Mode

Hej alla påsk-älskare! Snart är det påsk och jag hoppas på att få ett stort påskägg i år 😉 Jag vill passa på att hylla färgen gult nu under påsken, eftersom gult absolut inte är fult. Det var min favoritfärg när jag var liten. Dessutom vill jag påminna er om att det fortfarande är superweek … Fortsätt läsa ”Glad påsk! Gult är fult?”

Läs mer

Vårjackan – 3 must haves i vår!

Olivia Hedman | 2019-04-05 | Mode

Hej alla vårjackan-älskare! Har inte du hittat vårjackan ännu? Du kan vara lugn, jag hjälper dig! Den perfekta vårjackan för mig är en jacka som går att använda halsduk till. Eftersom våren är lite klurig med temperaturväxlingar är det ett måste. Är det kallt på med en halsduk, är det varmt av med den 😉 … Fortsätt läsa ”Vårjackan – 3 must haves i vår!”

Läs mer