Över 1000 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1009 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Hero

Olivia Hedman

Namn: Olivia Hedman.

Här bor jag: Milano.

Vad jag gör till vardags: Utbytesstudent.

Det här kommer jag främst skriva på Inspired By Refunder: Mode.

Var jag får inspiration ifrån: Familj, vänner & Instagram.

Favoritklädesplagg: Klänning eller hoodie, beroende på humör.

Favoritvarumärken: Nike, Calvin Klein, Nelly.com & NA-KD.

Kanal som jag driver utanför Inspired By: Youtube - Olivia Hedman, Blogg - oliviahedman.se & Instagram - oliviahedmaan.

Förebild: El padre, min pappa, min far, my father, min pappa.

Oanad talang: Kan låta som en visselpipa.

Det här drömmer jag om att få göra: Få medverka i en modekollektion.

Mitt motto i livet: ”Maybe some women aren’t meant to be tamed. Maybe they just need to run free until they find someone just as wild to run with them.” - Carrie Bradshaw.

Lite övrigt om mig: Jag är en tjej med många bollar i luften. Just nu är jag en utbytesstudent i Milano där jag pluggar mode, men vanligtvis pluggar jag ekonomi på Mälardalens Högskola i Västerås. Jobbar dels som ekonomiassistent, influencer och funderar på att starta mitt andra bolag i slutet på året. Vill ni följa med min resa? Gå gärna in på min blogg så hoppas jag att vi ses i havet av sociala medier.

Vårfint från ELON – månadens butik

Olivia Hedman | 2020-05-25 | Inredning

Hej! Passa på att göra vårfint från ELON nu när de är månadens butik. Detta innebär för er att ni får dubbel återbäring från butiken och det passar väl hur bra som helst nu när solen börjar bjuda till, att göra lite vårfint. Jag var på lägenhets visning igår eftersom jag förhoppningsvis ska flytta till … Fortsätt läsa ”Vårfint från ELON – månadens butik”

Läs mer

Internationella kvinnodagen – Veckans outfit #8

Olivia Hedman | 2020-03-08 | Mode

Hej! Internationella kvinnodagen är det idag, vilket självklart ska firas (ni vet vid det här laget att jag tar alla tillfällen jag kan till att fira). För mig handlar den här dagen om mig själv. Kanske egoistisk för många men jag tycker det är extremt viktigt att tänka på sig och ta hand om sig … Fortsätt läsa ”Internationella kvinnodagen – Veckans outfit #8”

Läs mer

Februari är lika viktig som januari- Veckans outfit #7

Olivia Hedman | 2020-02-16 | Mode

Hej! Halvväggs in i februari kan det vara lätt att glömma bort de där målen som vi satt upp på nyår. Om man kommit av sig är det bara att hoppa upp igen. Vänta inte till måndag eller nästa vecka, börja nu. Mina mål har jag helt glömt bort och mina ursäkter har varit skolan … Fortsätt läsa ”Februari är lika viktig som januari- Veckans outfit #7”

Läs mer

Nyårslöften eller mål? – Veckans outfit #6

Olivia Hedman | 2020-01-06 | Mode

Hej! Nyårslöften eller ”Nytt år, nya möjligheter” som man brukar säga. Jag brukar alltid komma på några bra nyårslöften som jag sen aldrig håller men i år ska jag prova något nytt. Jag ska sätta upp mål som kan delas upp till mindre mål. Mindre mål är enklare att klara och jag fungerar som så … Fortsätt läsa ”Nyårslöften eller mål? – Veckans outfit #6”

Läs mer

Motivation – Varför börja sen när du kan börja nu?

Olivia Hedman | 2019-11-25 | Mode, Träning

Hej! Motivation. Den här dagen har gett mig så många tecken. Som ni nu vet befinner jag mig i Milano eftersom jag är en utbytesstudent här i en termin. Nu är det tre veckor kvar då jag flyttar hem den 15:e december. När jag skulle flytta hit så var min plan att jag skulle fortsätta … Fortsätt läsa ”Motivation – Varför börja sen när du kan börja nu?”

Läs mer

Kappor för vinterns kalla dagar! Veckans outfit #5

Olivia Hedman | 2019-11-07 | Mode

Hej! Kappor för vinterns allra kallaste dagar är något man borde investera i. Jag kollade på Anna Bey på youtube idag. På tal om youtube har jag länkat en vlogg i slutet av inlägget!!!! Men iallafall Anna pratade om hur man klär sig elegant under vintern något som jag tror många (inklusive jag) tycker är … Fortsätt läsa ”Kappor för vinterns kalla dagar! Veckans outfit #5”

Läs mer

Calvin Klein in my heart! Veckans outfit #4

Olivia Hedman | 2019-10-31 | Mode

Hej! Calvin Klein är ett av mina favorit märken och jag ska snart berätta varför. Det börjar bli mörkare och kallare, till och med här i Milano. Jag har alltid haft det svårt i dessa övergångsperioder då sommar blir till höst och höst blir till vinter. Jag stänger in mig och streckkollar serier, vilket resulterar … Fortsätt läsa ”Calvin Klein in my heart! Veckans outfit #4”

Läs mer

Milan Fashion Week – Veckans outfit #3

Olivia Hedman | 2019-10-13 | Mode

Hej! Milan Fashion week, det trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva. En hel vecka med mode, kändisar och glädje. Om du är intresserad av att gå på Fashion week någon gång kommer här lite tips på hur du kommer in. Det finns flera gratis event under veckan. Kolla upp vart och när det … Fortsätt läsa ”Milan Fashion Week – Veckans outfit #3”

Läs mer

Min sommarfavorit på bröllop! Veckans outfit #2

Olivia Hedman | 2019-09-16 | Mode

Hej, vill du ha ett bröllop? Jag längtar tills jag får jag ha mitt egna bröllop. Att ha på sig den där vita klänningen och bära brudbuketten med de fina vita blommorna. Ha sina bästa vänner som sina brudtärnor, förhoppningsvis i matchande klänning om de kan komma överens om det ;). Den här sommaren har … Fortsätt läsa ”Min sommarfavorit på bröllop! Veckans outfit #2”

Läs mer

Let´s get personal! Veckans outfit #1

Olivia Hedman | 2019-09-08 | Mode

Hej, let´s get personal! Let´s get personal! Den här veckan provar jag ett nytt koncept som jag verkligen hoppas att ni kommer älska. Nämligen att jag väljer ut en outfit som har varit riktigt on point och utnämner den till veckans outfit. Det kommer bli mycket mer personligt då jag kommer använda mig av mina … Fortsätt läsa ”Let´s get personal! Veckans outfit #1”

Läs mer

Miniserie Del 6 – Sommarmode boots och skor

Olivia Hedman | 2019-08-17 | Mode

Hej alla boots-älskare! Nu kör vi igång sista delen av denna sommar miniserie och bra är väl det för hösten är snart ikapp oss. I denna del kommer jag såklart gå igenom sommarskor men som även är går bra att använda på hösten, nämligen boots. Den här miniserien har bestått av 6 delar där vi … Fortsätt läsa ”Miniserie Del 6 – Sommarmode boots och skor”

Läs mer

Miniserie Del 5 – Sommarmode Toppar

Olivia Hedman | 2019-07-30 | Mode

Hej alla sommargarderoben-älskare! Toppar kan man aldrig ha för mycket av. Som ni vet vid det här laget är sommargarderoben min favorit och toppar utgör en stor del av den. Låt oss aldrig glömma hur viktig den vita t-shirten är för vardagen eller att klä upp till fest outfiten men just denna sommar kollar vi … Fortsätt läsa ”Miniserie Del 5 – Sommarmode Toppar”

Läs mer