Över 1120 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1128 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Hero

Olivia Hedman

Namn: Olivia Hedman.

Här bor jag: Milano.

Vad jag gör till vardags: Utbytesstudent.

Det här kommer jag främst skriva på Inspired By Refunder: Mode.

Var jag får inspiration ifrån: Familj, vänner & Instagram.

Favoritklädesplagg: Klänning eller hoodie, beroende på humör.

Favoritvarumärken: Nike, Calvin Klein, Nelly.com & NA-KD.

Kanal som jag driver utanför Inspired By: Youtube - Olivia Hedman, Blogg - oliviahedman.se & Instagram - oliviahedmaan.

Förebild: El padre, min pappa, min far, my father, min pappa.

Oanad talang: Kan låta som en visselpipa.

Det här drömmer jag om att få göra: Få medverka i en modekollektion.

Mitt motto i livet: ”Maybe some women aren’t meant to be tamed. Maybe they just need to run free until they find someone just as wild to run with them.” - Carrie Bradshaw.

Lite övrigt om mig: Jag är en tjej med många bollar i luften. Just nu är jag en utbytesstudent i Milano där jag pluggar mode, men vanligtvis pluggar jag ekonomi på Mälardalens Högskola i Västerås. Jobbar dels som ekonomiassistent, influencer och funderar på att starta mitt andra bolag i slutet på året. Vill ni följa med min resa? Gå gärna in på min blogg så hoppas jag att vi ses i havet av sociala medier.

Rabatt & Cashback på Booking.com!

Olivia Hedman | 2022-02-16 | Mode

Rabatt och cashback på Booking.com! Booking.com har just nu 15% rabatt på utvalda boenden i hela världen på vistelser fram till och med 31 mars. Dessutom har de 3,5 % i cashback när du handlar hos dom till och med söndag (20/2-22). Jag hoppas att ni fick fira en helt underbar alla hjärtans dag men var … Fortsätt läsa ”Rabatt & Cashback på Booking.com!”

Läs mer

Glossybox har 20% rabatt + Löwengrips bästsäljare!

Olivia Hedman | 2022-01-15 | Mode

Gåva från Glossybox! Glossybox har just nu 20% rabatt på månadens box och bjuder även på Löwengrips bästsäljare. Kampanjen räcker hela nästa vecka (v.3 2022). Som om inte det vore nog får du dessutom upp till 7,5% i cashback när du handlar hos dom! Har du dessutom Refunder Pay får du upp till 17% i … Fortsätt läsa ”Glossybox har 20% rabatt + Löwengrips bästsäljare!”

Läs mer

Black friday på Nordicfeel

Olivia Hedman | 2021-11-25 | Mode

Nordicfeel erbjuder otroligt bra rabbater! Nordicfeel har otroligt bra black week erbjudanden med upp till 25-30 % rabatt på nästan allat. Just nu får du dessutom 6% i cashback när du handlar hos dom, något som jag verkligen tycker att vi borde fira genom att kolla på favoriterna där just nu! Mina favoriter hos Nordicfeel … Fortsätt läsa ”Black friday på Nordicfeel”

Läs mer

Söndagsspa med Feelunique!

Olivia Hedman | 2021-11-07 | Mode

Feelunique har upp till 6,5% i cashback! Hos Feelunique kan man hitta produkter inom smink, hudvård, hårvård, parfym med mera. Idag tänkte jag dela med mig av min ”self-care sunday routine”.  Just nu i skrivande stund sitter jag faktiskt med min ansiktsmask på!  Olivias self-care sunday routine: För mig handlar self-care rutin om så många … Fortsätt läsa ”Söndagsspa med Feelunique!”

Läs mer

Bodystore rödbetsburgare, smaskens!

Olivia Hedman | 2021-10-16 | Mat

Bodystore har 5% i cashback! Hos Bodystore kan man hitta artiklar om hälsa, skönhet och välbefinnande men även recept och kosttillskott. Idag tänkte jag dela med mig av ett recept som jag hittade på deras hemsida, som jag bara måste göra!  Bodystore rödbetsburgare: Det du behöver till denna är: 800 gr formbar färs (exempelvis anammas) 1 … Fortsätt läsa ”Bodystore rödbetsburgare, smaskens!”

Läs mer

Superweek hos Refunder!

Olivia Hedman | 2021-09-11 | Mode

Superweek på Refunder och Bubbleroom har 20% rabatt! Refunder har just nu superweek som innebär rabatter och cashback till er kunder. Gå in på hemsidan och se vilka kampanjer som ligger ute just nu genom att klicka här! En av kampanjerna är att du får 20% rabatt på Bubblerooms egna varumärken och som ny kund … Fortsätt läsa ”Superweek hos Refunder!”

Läs mer

Boohoo har 40% rabatt och 10% cashback!

Olivia Hedman | 2021-08-29 | Mode

Cashback på Boohoo! Boohoo har just nu 40% rabatt och bjuder även på halva expressfrakten. Idag och imorgon (29-30/8-21) får du dessutom 10% i cashback när du handlar hos dom, något som jag verkligen tycker att vi borde fira genom att kolla på favoriterna där just nu! Mina favoriter hos Boohoo Våga använda färg, hur … Fortsätt läsa ”Boohoo har 40% rabatt och 10% cashback!”

Läs mer

Vårfint från ELON – månadens butik

Olivia Hedman | 2020-05-25 | Inredning

Hej! Passa på att göra vårfint från ELON nu när de är månadens butik. Detta innebär för er att ni får dubbel återbäring från butiken och det passar väl hur bra som helst nu när solen börjar bjuda till, att göra lite vårfint. Jag var på lägenhets visning igår eftersom jag förhoppningsvis ska flytta till … Fortsätt läsa ”Vårfint från ELON – månadens butik”

Läs mer

Internationella kvinnodagen – Veckans outfit #8

Olivia Hedman | 2020-03-08 | Mode

Hej! Internationella kvinnodagen är det idag, vilket självklart ska firas (ni vet vid det här laget att jag tar alla tillfällen jag kan till att fira). För mig handlar den här dagen om mig själv. Kanske egoistisk för många men jag tycker det är extremt viktigt att tänka på sig och ta hand om sig … Fortsätt läsa ”Internationella kvinnodagen – Veckans outfit #8”

Läs mer

Februari är lika viktig som januari- Veckans outfit #7

Olivia Hedman | 2020-02-16 | Mode

Hej! Halvväggs in i februari kan det vara lätt att glömma bort de där målen som vi satt upp på nyår. Om man kommit av sig är det bara att hoppa upp igen. Vänta inte till måndag eller nästa vecka, börja nu. Mina mål har jag helt glömt bort och mina ursäkter har varit skolan … Fortsätt läsa ”Februari är lika viktig som januari- Veckans outfit #7”

Läs mer

Nyårslöften eller mål? – Veckans outfit #6

Olivia Hedman | 2020-01-06 | Mode

Hej! Nyårslöften eller ”Nytt år, nya möjligheter” som man brukar säga. Jag brukar alltid komma på några bra nyårslöften som jag sen aldrig håller men i år ska jag prova något nytt. Jag ska sätta upp mål som kan delas upp till mindre mål. Mindre mål är enklare att klara och jag fungerar som så … Fortsätt läsa ”Nyårslöften eller mål? – Veckans outfit #6”

Läs mer

Motivation – Varför börja sen när du kan börja nu?

Olivia Hedman | 2019-11-25 | Mode, Träning

Hej! Motivation. Den här dagen har gett mig så många tecken. Som ni nu vet befinner jag mig i Milano eftersom jag är en utbytesstudent här i en termin. Nu är det tre veckor kvar då jag flyttar hem den 15:e december. När jag skulle flytta hit så var min plan att jag skulle fortsätta … Fortsätt läsa ”Motivation – Varför börja sen när du kan börja nu?”

Läs mer