Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Boosta energin i vår med protein.se

Boosta med protein.se!

Boosta med protein.se där träning och en hälsosam livstil ska vara roligt och något att se framemot. Nu får du som är medlem 5% i cashback när du handlar hos dom, något som jag verkligen tycker att vi borde fira genom att kolla på mina favoriterna där just nu!

Mina favoriter hos protein.se

Jag har varit så trött och seg de senaste månaderna och har bara skyllt på det mörka och trista vädret istället för att tänka på vad min kropp behöver. Det är ju faktiskt så att om det nu är en mörkare period så kan man hjälpa kroppen på vägen mot det ljusare. Exempelvis lyser ju inte solen lika mycket och vi får inte i oss D-vitamin i lika stor utsträckning.  Så jag köpte hem D-vitamin, Magnesium och Omega 3, då jag blivit rekommenderat detta mot bland annat min trötthet och WOW! Redan efter första veckan kände jag (och min sambo) oss piggare. Detta hittar du såklart hor protein.se!

Magnesium
Magnesium

Magnesium (klicka här)

D-vitamin
D-vitamin

D-vitamin (klicka här)

Omega 2
Omega 3

Omega 3 (klicka här)

Multivitamin
Multivitamin

Multivitamin (klicka här)

Boosta med proteinpulver & PWO

Självklart som namnet antyder så säljer de även proteinpulver med mera. Under mina träningsperioder brukar jag alltid ha proteinpulver (för en proteinrikare kost), pwo (energi innan/under träning) och kreatin (för påskyndning av återhämtning)

PWO
PWO

PWO (klicka här)

Proteinpulver
Proteinpulver

Proteinpulver (klicka här)

Erbjudande

Inte medlem ännu? Då är det dags! Refunder har återbäring på det du handlar i ca tusen olika butiker. När du handlar får du alltså pengar tillbaka, klart man tackar ja till det. Klicka här!!!

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Lägger in samma bild från våra morgonträningar med shaken i handen, laddad med D-vitamin, magnesium och Omega3.

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal , blogg och instagram för ännu mer inspiration. Eller kolla in något av mina andra inlägg här på Refunder? Klicka här!

Vi hörs<3

// Olivia Hedman