Över 1040 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1044 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Hero

Elihn Carlbrant

Namn: Elihn Carlbrant.

Här bor jag: Kalmar

Vad jag gör till vardags: Skrattar mycket. Njuter av livet alla stunder och lagar gärna en god middag.

Det här kommer jag främst skriva på Inspired By Refunder: Skönhet i största allmänhet.

Var jag får inspiration ifrån: Mycket ifrån mig själv. Annars har jag många härliga människor runt omkring mig som inspirerar mig på olika sätt. T.ex min systrar är en del av det.

Favorit smink/make up: Jag gillar så mycket olika saker, men skulle nog säga att favoritprodukten just nu är rituals och Swiss clinic self tanning treatment. Det är så bra!!

Kanal som jag driver utanför Inspired By: nouw.com/elihncarlbrant.

Oanad talang: Att jag är bra på att sjunga höga toner (opera) vilket jag bara kom på en gång sådär utan att veta om det.

Det här drömmer jag om att få göra: Åka på weekendresor och se nästan hela världen. Träffa kändisar mm.

Mitt motto i livet: Njut varje minut och ha roligt. Man vet aldrig när livet tar slut, så se alltid till att ha så roligt du kan. :)

Lite övrigt om mig: Social och framåt tjej som jobbar inom byggbranchen. Trots mitt skitiga och slitsamma jobb så brinner jag för skönhet och mode som även har vuxit de senaste åren och blivit en väldigt stor del av mitt liv. Jag hoppas nu kunna inspirera så många som möjligt inom skönhetsområdet.

Hello FRESH!! Hälsosam mat levererat till dörren!!

Elihn Carlbrant | 2021-08-26 | Tipsar, Mat

Hej på er godingar! Just nu får du 100 kr extra rabatt på matkassar ifrån Hello Fresh! psst… smarriga maträtter finns längre ner i inlägget… Måste tipsa om en fantastisk tjänst som heter Hello Fresh, några av er vet säkert redan vad det är och för en del kanske detta ä helt främmande. Hur som … Fortsätt läsa ”Hello FRESH!! Hälsosam mat levererat till dörren!!”

Läs mer

Smeg the 50′ style Brödrost/Vattenkokare/Kaffebryggare

Elihn Carlbrant | 2021-08-26 | Tipsar, Inredning, Mat, Mode

Cervera höjer återbäringen från 5% till hela 7,5%!! Passa på att fynda nu med reaprisen och höjd cashback!! Någon mer än jag som gillar den äldre designen på saker och ting? Hemma har jag 3 produkter ifrån Smeg, men om jag ska vara ärlig så är jag så nöjd med alla så jag skulle vilja … Fortsätt läsa ”Smeg the 50′ style Brödrost/Vattenkokare/Kaffebryggare”

Läs mer

Snart kan vi resa igen!

Elihn Carlbrant | 2021-06-22 | Tipsar, Resor

Hej Sommar och hej Refundervänner! Har du som jag och många andra längtat till att allt ska bli som vanligt igen? Träffa sina vänner, sin familj och släkt. Men också väldigt mycket efter at få resa igen. Resa inom Sverige som numera kallas hemestra eller till varmare breddgrader. Vart du än vill resa och vad … Fortsätt läsa ”Snart kan vi resa igen!”

Läs mer

Varmt vintermode hos Bonprix

Elihn Carlbrant | 2020-11-26 | Tipsar

Bon Prix Den här julen kommer inte se ut som någon tidigare jul. Jag och sambon har de senaste åren haft familjen samlade hos oss, med storasyster och pojkvän som kommer ner från Stockholm för att tillbringa jul och nyår, men inte i år… Trots det kommer jag fixa och pynta i vanlig ordning för … Fortsätt läsa ”Varmt vintermode hos Bonprix”

Läs mer

Interflora – Skicka blombud med kärlek

Elihn Carlbrant | 2020-11-21 | Tipsar, Familj

Hej! Det här inlägget vill jag ägna min pappa. För ett år sedan fick han en levertransplantation. Han hade under en lång tid gått med besvär, åkt in och ut från sjukhuset och stundtals var han inte vid sitt sinnesfulla bruk på grund av alla gifter i kroppen som organen inte kunde ta hand om. … Fortsätt läsa ”Interflora – Skicka blombud med kärlek”

Läs mer

Sneakers point – Fila on top!

Elihn Carlbrant | 2020-11-21 | Tipsar, Mode, Träning

Sneakers Point Rea – få upp till 60 % rabatt på utvalda skor! Det har varit en av de varmaste novembermånaderna på åratal och idag sken solen på en klarblå himmel. Luften är kall och frisk men ännu är det väder för sneakers! Hos Sneakers Point kan du klicka hem skor till hela familjen! Även … Fortsätt läsa ”Sneakers point – Fila on top!”

Läs mer

BLACK MONTH hos Accent

Elihn Carlbrant | 2020-11-21 | Tipsar, Mode

BLACK MONTH 30 % på HELA sortimentet! Kommande Black Friday har diskuterats fram och tillbaka. Vissa butiker tar avstånd helt, andra butiker ger generösare öppettider och erbjudande för att sprida ut sina besökare. Säga vad man vill om den ökade konsumtionen i dessa tider, men ska man ändå handla något är det dumt att inte … Fortsätt läsa ”BLACK MONTH hos Accent”

Läs mer

Campusbokhandeln – Det lönar sig att vara klimatsmart!

Elihn Carlbrant | 2020-09-12 | Tipsar

Hej alla! Känner ni också av att hösten är på ingång nu? Luften är kyligare, löven har börjat gulna och de flesta av oss har återgått till rutiner. Jag är tillbaka på jobbet, men i det här inlägget vänder jag mig till er som studerar. Campusbokhandeln, låter det bekant? Campusbokhandeln är en bokhandel som säljer … Fortsätt läsa ”Campusbokhandeln – Det lönar sig att vara klimatsmart!”

Läs mer

Boka din hotellnatt via hotels och samla bonusnätter!

Elihn Carlbrant | 2020-08-29 | Tipsar, Resor

  Hej! Jag är tillbaka med ett smarrigt tips! Sommaren börjar dra mot sitt slut men för mig är hösten lika välkommen. Jag gillar hösten, jag får många idéer under hösten och då har man lite tid att planera allting tills nya året börjar… Jag och sambon min bestämde oss för att åka till Abisko … Fortsätt läsa ”Boka din hotellnatt via hotels och samla bonusnätter!”

Läs mer

Jotex – För en lyckad homestyling

Elihn Carlbrant | 2020-08-21 | Tipsar, Inredning

Heej på er! Välkommen tillbaka efter sommaren, jag hoppas att ni har haft en fantastisk semester och riktigt njutit av ledigheten. Samtidigt som man kommer sakna lata dagar vid stranden, sena sommarkvällar och nattstök så är det rätt skönt att komma tillbaka till rutiner ändå. Här nedan i dagens inlägg tänkte jag visa några av … Fortsätt läsa ”Jotex – För en lyckad homestyling”

Läs mer

Den stilsäkra skänken från Homeroom

Elihn Carlbrant | 2020-05-13 | Tipsar, Inredning

Hej där! Jag har varit lite inaktiv här ett tag nu. Det är mycket som jag jobbar med och dessutom har jag börjat läsa en utbildning. Något jag brinner för är inredning så därför kändes valet självklart att gå en utbildning inom det.  Jag har drömt om det så länge och när jag hade möjligheten … Fortsätt läsa ”Den stilsäkra skänken från Homeroom”

Läs mer

La Roche – Posay Hudvård

Elihn Carlbrant | 2019-05-16 | Skönhet

Hudvård i världsklass med La Roche – Posay. Jag blev tipsad om produkterna för ca 2 veckor sen då jag åkte upp till Stockholm för att besöka min äldsta syster för en härlig helg tillsammans. Hon visade då upp vad hon använder för produkter i sin morgon och kvällsrutin och jag ville självklart testa. Produkterna … Fortsätt läsa ”La Roche – Posay Hudvård”

Läs mer