Över 960 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 964 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Hero

Ragna Jonasdotter

Namn: Ragna Jonasdotter.

Här bor jag: Lund.

Vad jag gör till vardags: Jag studerar modevetenskap på Lunds universitet och jobbar på Kappahl! På min fritid älskar jag att fota, bläddra i modetidningar och laga mat!

Det här kommer jag främst skriva på Inspired By Refunder: Jag kommer göra allt från färgsprakande kollage med de hetaste trenderna till modespaning och skriva om varför mode är en viktig del i dagen samhälle.

Var jag får inspiration ifrån: Sociala medier, butiker, resor och människor jag möter på stan.

Favoritklädesplagg: Mitt absoluta favoritplagg är klänningen! Det finns en modell för alla, den är lätt att dra på sig och jag känner mig alltid snygg i klänning, till vardags som fest.

Favoritvarumärken: Jag älskar att mixa budget med lyx. Ett av mina favoritmärken är det danska märket samsoe samsoe. Dem har allt ifrån färgglada klänningar till stilsäkra kostymbyxor och perfekta basplagg!

Kanal som jag driver utanför Inspired By: Instagram: raagna och blogg: http://ragnajonasdotter.com

Förebild: Isabella Löwengrip då hon är en extremt inspirerande kvinna inom skönhet, mode och business. Hon vågar och tror på sig själv, och det tycker jag är en fantastisk egenskap som fler kvinnor bör ta efter. Hon visar både sina styrkor och svagheter.
Oanad talang: Förutom att jag kan vicka på öronen är jag grym på att anpassa mig!

Det här drömmer jag om att få göra: Jag har många och stora drömmar där en stor familj är inräknad. Arbetsrelaterat drömmer jag om att ha ett jobb inom modebranschen där det ingår mycket resor och möten med nya människor.

Mitt motto i livet: Vad är det värsta som kan hända? Gör om och gör rätt. Det tänker jag på när det kommer till flera val i livet.

Lite övrigt om mig: Idag pluggar jag modevetenskap på Lunds universitet och innan dess bodde jag på Island och därefter i London. Jag älskar att fota, resa, shoppa, laga mat och bläddra i modetidningar. Jag inspireras av allt ifrån människor på stan, till kulturer och bloggar. Min stora passion är att vara kreativ och inspirera andra!

Dress for success

Ragna Jonasdotter | 2019-09-22 | Mode

Ny på jobbet, plugget eller du ska bara tillbaka efter semestern? Nu tänkte jag tips om lite ”dress for success” kläder som kan steppa upp din outfit på jobbet eller i skolan. Alla arbetsplatser har såklart inte samma möjlighet att klä sig som man vill då vissa kräver en viss uniform eller klädkod. I detta … Fortsätt läsa ”Dress for success”

Läs mer

Djurmönster är hett och rätt!

Ragna Jonasdotter | 2019-09-15 | Tipsar, Mode

Djurmönster i alla dess färger och former är en het trend just nu. Detta är en trend att hålla fast vid då den aldrig kommer gå ur. Man ska aldrig säga aldrig tänker ni, men i detta fall gör jag faktiskt det. Leopard, zebra, giraff! You name it! Det är så snyggt och så användbart. … Fortsätt läsa ”Djurmönster är hett och rätt!”

Läs mer

Smycken för alla tillfällen!

Ragna Jonasdotter | 2019-09-03 | Tipsar, Mode, Skönhet

Åhlens har dubbel återbäring denna veckan så nu får du 4% tillbaka på allt du shoppar från Åhlens. Jag vill tipsa om lite smycken då det är en sak jag verkligen tycker lyfter en outfit, vardag som fest. Personligen älskar jag både stora maffiga statement smycken men också nätta. Om du har ett större kan … Fortsätt läsa ”Smycken för alla tillfällen!”

Läs mer

Ränder till hösten!

Ragna Jonasdotter | 2019-08-26 | Tipsar, Mode

Vad ser ni fram emot i höst? Jag ser fram emot att matcha mina klänningar med skinnjacka och boots. Framförallt mina randiga favoriter! Ett mönster som aldrig går ur tiden och som passar till de mesta. En svart-vit look är alltid ett säkert kort därför tycker jag att alla borde ha en svart-vit-randig klänning i … Fortsätt läsa ”Ränder till hösten!”

Läs mer

Årets höstmode är här!

Ragna Jonasdotter | 2019-08-15 | Mode

Höstmode är mitt favoritmode! Klä dig i skinnjacka, stickade tröjor, jeans eller favoritklänning från sommaren. Hösten är inte så deppig som vi ibland kan föreställa oss, hösten är faktiskt helt underbar. Det gäller bara att klä sig efter väder. Lager på lager är alltid en bra idé då du kan klä av de översta lagret … Fortsätt läsa ”Årets höstmode är här!”

Läs mer

Färgglada skor piffar upp din outfit!

Ragna Jonasdotter | 2019-08-04 | Mode

Varför inte satsa på en färg på fötterna? Färgglada skor piffar upp din outfit! Sommaren går snabbt och hösten är snart här. Hösten betyder ofta mörkare kläder med mer diskreta mönster i dova mörka färger. Jag vill behålla färgen i höst och kommer därför satsa på skor i färg. Såklart ger dig sommaren alla möjligheter för … Fortsätt läsa ”Färgglada skor piffar upp din outfit!”

Läs mer

Den perfekta stickade tröjan

Ragna Jonasdotter | 2019-07-28 | Tipsar, Mode

Stickade tröjor är en favorit hos mig, dels för att det är jäkligt bekvämt och samtidigt snyggt men också för det är ett plagg som inte går ur säsong på samma sätt som vissa andra plagg. Att ha en stickad tröja till kjol, shorts eller över en klänning är helt perfekt en kylig sommarkväll vare … Fortsätt läsa ”Den perfekta stickade tröjan”

Läs mer

Sommarklänningar för alla tillfällen!

Ragna Jonasdotter | 2019-07-21 | Mode

Jag kan inte få nog av sommarklänningar, kan du? Personligen trivs jag väldigt bra i klänning och det är ett plagg jag tycker människor i allmänhet borde använda oftare. Det känns som man plockar fram dem när det är fest eller någon speciell högtid men jag tycker det ska komma in i vardagen lite oftare. … Fortsätt läsa ”Sommarklänningar för alla tillfällen!”

Läs mer

Så håller du dig fräsch i värmen

Ragna Jonasdotter | 2019-07-07 | Mode

Tips för att vara fräsch i värmen? Här kommer några produkter som underlättar. Allt jag tipsar om idag kommer från ACO-familjen. Där jag är trogen. Jag älskar produkterna och dem har ett väldigt bra pris men samtidigt hög kvalitet. Såklart får du bra återbäring på allt du shoppar! Att köpa skönhet och hudvård på nätet … Fortsätt läsa ”Så håller du dig fräsch i värmen”

Läs mer

Lyx i vardagen

Ragna Jonasdotter | 2019-06-30 | Tipsar, Inredning, Mode

Lyx i vardagen med levande ljus och blommor i alla dess färger Alla behöver lite lyx i vardagen och det kan man få på olika sätt. För min del är en lyxig sak att köpa mig en stor bukett blommor, eller plocka några blommor längs promenaden som jag sedan sätter hemma i min favoritvas från … Fortsätt läsa ”Lyx i vardagen”

Läs mer
Solglasögon

Välj solglasögon efter ansiktsform

Ragna Jonasdotter | 2019-06-19 | Tipsar, Mode

En sak som kan piffa upp outfiten är ett par heta solglasögon! På sommaren när man inte vill ha lika mycket smink runt ögonen är det perfekt att dra på ett par brillor och sedan känna sig lite lyxigare. Vilken modell passar dig? Har du ett mer kantigt ansikte kan en rundare modell passa bra … Fortsätt läsa ”Välj solglasögon efter ansiktsform”

Läs mer

Ge bort en designklassiker!

Ragna Jonasdotter | 2019-06-16 | Tipsar, Inredning, Mode

Att ge bort en designklassiker är aldrig fel. Det finns så många snygga accessoarer, prylar och inredning som är kul att få men kanske ännu roligare att ge? Jag älskar att ge bort saker som är det lilla extra just för personen som ska få det. Ibland kan det dock vara svårt att veta vad … Fortsätt läsa ”Ge bort en designklassiker!”

Läs mer