Över 860 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 867 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Hero

Ragna Jonasdotter

Namn: Ragna Jonasdotter.

Här bor jag: Lund.

Vad jag gör till vardags: Jag studerar modevetenskap på Lunds universitet! På min fritid älskar jag att fota, bläddra i modetidningar, resa och laga mat!

Det här kommer jag främst skriva på Inspired By Refunder: Jag kommer göra allt från färgsprakande kollage med de hetaste trenderna till modespaning och skriva om varför mode är en viktig del i dagen samhälle.

Var jag får inspiration ifrån: Sociala medier, butiker, resor och människor jag möter på stan.

Favoritklädesplagg: Mitt absoluta favoritplagg är klänningen! Det finns en modell för alla, den är lätt att dra på sig och jag känner mig alltid snygg i klänning, till vardags som fest.

Favoritvarumärken: Jag älskar att mixa budget med lyx. Ett av mina favoritmärken är det danska märket samsoe samsoe samt Ganni. Dem har allt ifrån färgglada klänningar till stilsäkra kostymbyxor och perfekta basplagg!

Kanal som jag driver utanför Inspired By: Instagram: raagna och blogg: http://ragnajonasdotter.com

Förebild: Isabella Löwengrip då hon är en extremt inspirerande kvinna inom skönhet, mode och business. Hon vågar och tror på sig själv, och det tycker jag är en fantastisk egenskap som fler kvinnor bör ta efter. Hon visar både sina styrkor och svagheter.
Oanad talang: Förutom att jag kan vicka på öronen är jag grym på att anpassa mig!

Det här drömmer jag om att få göra: Jag har många och stora drömmar där en stor familj är inräknad. Arbetsrelaterat drömmer jag om att ha ett jobb inom modebranschen där det ingår mycket resor och möten med nya människor.

Mitt motto i livet: Vad är det värsta som kan hända? Gör om och gör rätt. Det tänker jag på när det kommer till flera val i livet.

Lite övrigt om mig: Idag pluggar jag modevetenskap på Lunds universitet och innan dess bodde jag på Island och därefter i London. Jag älskar att fota, resa, shoppa, laga mat och bläddra i modetidningar. Jag inspireras av allt ifrån människor på stan, till kulturer och bloggar. Min stora passion är att vara kreativ och inspirera andra!

Baka med stil och recept på bananbröd!

Ragna Jonasdotter | 2020-03-31 | Inredning, Mat, Mode

Just nu är det SUPERWEEK på Refunder och du får höjd återbäring hos flera butiker. I dagens inlägg är det fokus på mat och bak! Såhär i Cornona-tider kan det hända att man är hemma lite mer. Nu kanske du även har mer tid i hemmet och varför inte lägga lite tid på att baka … Fortsätt läsa ”Baka med stil och recept på bananbröd!”

Läs mer

En färgklick i garderoben!

Ragna Jonasdotter | 2020-03-27 | Tipsar, Mode

Ljusare tider är äntligen här och i dagens inlägg kommer ni få tips om lite mer färgglada plagg. Jordnära toner i alla ära men en färgklick och mönster är också härligt att blanda upp garderoben med. Blått, rosa och gult är några favoriter som jag älskar att bära på vår och sommartid. Vad tycker ni? … Fortsätt läsa ”En färgklick i garderoben!”

Läs mer

Välj rätt sminkborstar!

Ragna Jonasdotter | 2020-03-19 | Mode, Skönhet

I dagens inlägg kommer ni få tips, tankar och trix kring sminkborstar och hur man använder dem på rätt sätt. Det kan vara svårt att hitta de bästa borstar för din dagliga rutin, men det går och jag tänkte ge er lite tips på vägen! Alla länkar innehåller produkter som ger återbäring när ni shoppar … Fortsätt läsa ”Välj rätt sminkborstar!”

Läs mer

Klassiker i garderoben

Ragna Jonasdotter | 2020-03-09 | Tipsar, Mode

Oj så härligt, fåglarna har börjat kvittra och solen är uppe betydligt längre om dagarna. Kanske dags att göra den stora garderobs rensningen? Få ut allt de gamla som du faktisk inte använt på över ett år och in med lite nytt och fräscht som du kommer använda om och om igen. Här nere kommer … Fortsätt läsa ”Klassiker i garderoben”

Läs mer

Läppstift i vårens färger!

Ragna Jonasdotter | 2020-03-02 | Tipsar, Mode, Skönhet

Piffa upp din outfit med ett läppstift i en härlig färg! Det finns otroligt många härliga kulörer som du kan ha på läpparna. Antigen satsar du på en mer färgstark eller på mer nertonat. Var du väljer kan vara beroende på vad du känner för dagen, vilken outfit du bär eller vad du känner passar … Fortsätt läsa ”Läppstift i vårens färger!”

Läs mer

Få in härliga kulörer i inredningen

Ragna Jonasdotter | 2020-02-25 | Inredning, Mode

Äntligen har det vänt och solen är framme lite längre på kvällarna och det blir allt ljusare på morgonkvisten. I vårens tecken blir jag alltid sugen på att göra om och uppdatera både garderob och inredning. I dagens inlägg tänkte jag tipsa om inredning från Ellos där du alltid får återbäring på hela ditt köp. … Fortsätt läsa ”Få in härliga kulörer i inredningen”

Läs mer

Vårens hetaste trender

Ragna Jonasdotter | 2020-02-13 | Tipsar, Mode

Vårens hetaste trender är här för att stanna! Jag tänkte tipsa om några trender som ni bör spana in till våren. Vårens hetaste trender går i pastell, djurmönster och komfort. Jag älskar när det kommer trender som är här för att stanna. Plagg du kan köpa och ha i din garderob i all framtid, eller … Fortsätt läsa ”Vårens hetaste trender”

Läs mer

Gåvan till alla hjärtans dag!

Ragna Jonasdotter | 2020-02-03 | Tipsar, Mode

Nu har första månaden i det nya året passerat och vi är snart inne i den gråa månaden februari. Men, det finns något som lyser upp tillvaron och det är ALLA HJÄRTANS DAG. En dag som är älskad och hatad av många, en dag som kan innebära ångest men också kärlek och glädje. Jag tycker … Fortsätt läsa ”Gåvan till alla hjärtans dag!”

Läs mer

Så får du in färg i ditt hem! Vi listar enkla detaljer som gör stor skillnad.

Ragna Jonasdotter | 2020-01-28 | Tipsar, Inredning, Mode

I veckans inlägg tänkte jag tipsa om lite saker du kan tänka på om du vill få in lite mer färg i ditt hem. Förutom kuddar och andra textiler finns det andra saker som gör att du kan få in färg men samtidigt få en röd tråd. Om du har bestående färgglada saker kan du … Fortsätt läsa ”Så får du in färg i ditt hem! Vi listar enkla detaljer som gör stor skillnad.”

Läs mer

Rädda din vintertorra hy! Vi listar produkter som ger glow.

Ragna Jonasdotter | 2020-01-19 | Tipsar, Mode, Skönhet

Att ta hand om sin hy ska vara enkelt och smidigt! Nu är det ny start på det nya året och det är ofta mycket att ta tag i, men det betyder inte att hyn ska glömmas bort. Under de kallare månaderna är det viktigare än någonsin att återfukta och peppa med olja och serum. … Fortsätt läsa ”Rädda din vintertorra hy! Vi listar produkter som ger glow.”

Läs mer

Sno stilen från New Yorks gator!

Ragna Jonasdotter | 2020-01-07 | Tipsar, Mode, Resor

Jag är hemkommen från en veckas semester i New York där jag befunnit mig de senaste 8 dagarna! Det var en fantastiskt resa på många sätt men det bästa var trots allt att spana in människor på gatan. New Yorks puls slår ingen annan stad. När jag satt på caféer spanade jag in alla snygga … Fortsätt läsa ”Sno stilen från New Yorks gator!”

Läs mer

Parfymer att spana in!

Ragna Jonasdotter | 2019-12-29 | Mode

Parfym! Kul att få och kul att ge. Parfymen speglar mer än en doft utan en personlighet. Hur är du som person, eller den du ger doften till? Tänk på hennes karaktär och välj doft efter det. Nu listar jag några favoriter där du säkert kan hitta någon som passar. Just nu har Nordicfeel 4% … Fortsätt läsa ”Parfymer att spana in!”

Läs mer