Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Klänning för dig som är bröllopsgäst

Ska du på ett bröllop i vår eller sommar? Då kanske du är ute efter bästa klänningen för dig som bröllopsgäst

Det finns oskrivna regler kring detta, eller är de kanske till och med regler som är for real. Jag antar att du kan ta dessa med en nypa salt beroende på vilket bröllop du ska på. Ha paret som gifter sig i åtanke och gör inget som de inte hade önskat. Färger din outfit inte ska vara i är svart, vitt eller rött. Allt annat funkar prima! Alla klänningar i dagens inlägg kommer från Ellos, som även ger återbäring på hela ditt köp<3

Satsa på en klänning/ outfit som du inte bara kan ha som bröllopsgäst utan också till andra tillställningar i sommar. Varför inte dra på outfiten för en härlig grillkväll med vänner, en sommardejt med din partner eller varför inte på studentfesten?

En ljusgul dröm HÄR.  En härlig grön HÄR. Sagolik rosa HÄR. En grön cupcake HÄR.

Lime HÄR. En orange solig klänning HÄR.

Visst är det helt fantastiska klänningar ovan? Jag vill ha alla och styla på olika sätt. Med klackar, loafers, sneakers… listan är lång. Tillsammans med en cool jeansjacka eller med en klädd kavaj. Sommarens hetaste klänning för dig som är bröllopsgäst eller för dig som ska ha massa härliga middagar på innegården eller på landet, är definitivt en i färg!