Över 890 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 890 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Hero

Linn Bernhardsson

Namn: Linn Bernhardsson.

Här bor jag: Jag bor i Karlskrona, en stad i södra Sverige.

Vad jag gör till vardags: Jag studerar ekonomi/juridik och inleder mitt sista år på gymnasiet efter sommaren.

Det här kommer jag främst skriva på Inspired By Refunder: Jag älskar skönhet! Så jag kommer skriva alltifrån hur man får till de perfekta lockarna till hur man tar hand om sin hud på bästa sätt. Självklart kommer jag även ge en hel del tips på bra sminkprodukter och hur dessa används för ett flawless resultat.

Var jag får inspiration ifrån: Jag får min inspiration från hela min omgivning. Sociala medier, människor jag går förbi på stan, mina vänner, skönhetsmagasin, allt!

Favorit smink/make up: Mina favoriter i min sminknecessär är Makeup Revolutions setting spray och ett rouge från Chanel Beauty i färgen Malice.

Favoritvarumärken: Lumene. Ett väldigt kvalitetsfullt och prisvärt varumärke.

Kanal som jag driver utanför Inspired By: Jag driver en blogg på Nouw.com under namnet linnbernhard och mitt användarnamn på Instagram är @bernhardssonlinn.

Förebild: Matilda Djerf! För mig är hon definitionen av skönhet.

Oanad talang: Jag kan äta hur mycket sushi som helst. Det är absolut bland det bästa jag vet.

Det här drömmer jag om att få göra: Jag drömmer om att kunna kombinera studerandet på juristprogrammet i framtiden med mitt brinnande intresse för mode och skönhet!

Mitt motto i livet: “Beauty begins the moment you decide to be yourself” -Coco Chanel

Lite övrigt om mig: Efter sommaren börjar jag mitt sista år på gymnasiet där jag studerar ekonomi med inriktning på juridik. Mina timmar på dygnet består oftast av skolböcker, så för mig är morgonen den bästa tiden på dagen. Då får jag sätta mig ner i lugn och ro och fördjupa mig i mig själv. Då har jag tid att göra det jag verkligen gillar, som att locka håret, sminka mig och välja ut snygga klädesplagg. På helgerna tycker jag om att besöka mysiga caféer och springa runt i shoppinggallerior. Dessutom älskar jag att dokumentera det jag gör och få andra att bli inspirerade via min blogg och Instagram.

25% rabatt på ALLT från Yves Saint Laurent hela helgen

Linn Bernhardsson | 2019-11-30 | Skönhet

”Black Friday” är över, men det är inte BLACK WEEKEND. Många av rabatterna fortsätter under hela helgen. Bland annat har lyko.se 25% rabatt på nästan hela deras sortiment fram till och med söndag. Idag vill jag därför tipsa om två favoriter från Yves Saint Laurent som just nu har ett väldigt bra pris! Dessutom, som … Fortsätt läsa ”25% rabatt på ALLT från Yves Saint Laurent hela helgen”

Läs mer

15 % rabatt på hela Great Earth-sortimentet på Bodystore.com

Linn Bernhardsson | 2019-11-27 | Skönhet

Den här veckan är inte vilken vecka som helst, utan det är ju BLACK WEEK. Det har nog inte många missat? En butik jag vill lyfta lite extra är Bodystore.com. Jag skriver ju framför allt om olika skönhetsprodukter. Men det man måste komma ihåg är att exempelvis långt och fylligt hår, starka naglar och ett … Fortsätt läsa ”15 % rabatt på hela Great Earth-sortimentet på Bodystore.com”

Läs mer

Get yourself a self-tan with Löwengrip

Linn Bernhardsson | 2019-11-21 | Skönhet

Jag har aldrig riktigt använt mig av brun-utan-sol-produkter sådär kontinuerligt under de mörka tiderna av året: förens nu! Jag har äntligen hittat en kroppsmist och ansiktsdroppar från Löwengrip som jag verkligen tycker om. Produkterna kladdar inte, luktar inte konstigt, blir inte ojämnt och man väljer själv hur intensiv färg man vill ha. Produkterna finns att … Fortsätt läsa ”Get yourself a self-tan with Löwengrip”

Läs mer

Sminkborstrengöring: för ett bättre sminkresultat

Linn Bernhardsson | 2019-11-12 | Skönhet

Något som jag tror många glömmer bort är att rengöra sina sminkborstar. Det gjorde jag förut, men inte nu längre. Jag skulle säga att det är viktigare att rengöra dem än vad man tror. Sminkborstar drar lätt till sig smuts, bakterier och hudavlagringar. Så av hygieniska själ är det väldigt viktigt att använda en rengöring. … Fortsätt läsa ”Sminkborstrengöring: för ett bättre sminkresultat”

Läs mer

Min dagliga hudvårdsrutin

Linn Bernhardsson | 2019-08-29 | Skönhet

Jag tycker att det är väldigt roligt med hudvård och att prova nya produkter. För mig är en daglig hudvårdsrutin ett måste och jag kan absolut inte gå och lägga mig på kvällen om jag inte har använt mina speciella gel, ansiktsborstar och krämer. Jag tänkte därför idag visa vilka hudvårdsprodukter jag använder just nu. … Fortsätt läsa ”Min dagliga hudvårdsrutin”

Läs mer

Min favorit i sminkväskan: setting spray

Linn Bernhardsson | 2019-08-20 | Skönhet

All Nighter Setting spray 283:- Jag har många favoriter i min sminkväska, men en produkt som jag verkligen MÅSTE ha är ett setting spray. Tycker att foundationen och pudret ser så mycket bättre ut om man använder sprayat. En stor rekommendation är Urban Decay! Det finns att köpa på bland annat feelunique.com med 6% i återbäring … Fortsätt läsa ”Min favorit i sminkväskan: setting spray”

Läs mer

Veganska och ekologiska ansiktsoljor för alla hudtyper

Linn Bernhardsson | 2019-08-16 | Skönhet

Ett skönhetsmärke som är relativ nytt för mig är Loelle. Det finns bland annat att köpa på Meds apotek och det finns flera olika produkter. Det är framför allt min mamma och min syster som använder dessa oljor och dem tycker verkligen om dem! En av oljorna är nästan helt slut, trots att det inte … Fortsätt läsa ”Veganska och ekologiska ansiktsoljor för alla hudtyper”

Läs mer

Mitt absoluta favorit-torrschampo: Batiste Rose Gold

Linn Bernhardsson | 2019-08-15 | Skönhet

I mitt senaste inlägg tipsade jag om mitt favoritschampo och balsam från Olaplex. Dock kanske man inte alltid har tid för att tvätta håret eller så vill man kanske försöka tvätta det lite mer sällan för att undvika slitage på håret  och då kan man använda ett torrschampo. Det mest populära varumärket när det gäller … Fortsätt läsa ”Mitt absoluta favorit-torrschampo: Batiste Rose Gold”

Läs mer

Skonsamt schampo och balsam utan sulfater & parabener

Linn Bernhardsson | 2019-07-30 | Skönhet

Jag tänkte i dagens inlägg tipsa om mina nya favorithårprodukter. Det är ett schampo, balsam och en leave-in-cream från OLAPLEX. Visst har man hör väldigt mycket och gott om deras produkter den senaste tiden? Jag kan i alla fall intyga att produkterna känns väldigt vårdande och bra för mitt hår! N°4 Bond Maintenance Shampoo Det … Fortsätt läsa ”Skonsamt schampo och balsam utan sulfater & parabener”

Läs mer

SKIR -smidiga och bra reseprodukter

Linn Bernhardsson | 2019-07-27 | Skönhet

I början av augusti åker jag till Gotland för att tillbringa 10 härliga dagar med familj och släkt på ön. Då behöver jag självklart packa ner en del skönhetsprodukter, framför allt hårprodukter. Det har därför blivit en del nya inköp från ett märke som heter SKIR. Det som är så himla bra med skönhetsmärket är … Fortsätt läsa ”SKIR -smidiga och bra reseprodukter”

Läs mer

Inredningstips: Smeg, Solstickan & Rörstrand

Linn Bernhardsson | 2019-07-20 | Inredning

Jag gör alltid skönhetsrelaterade inlägg här på Inspired by Refunder, men idag tänkte jag gästa inredningskategorin! Jag har inhandlat och fått en hel del från cervera.se den senaste tiden och tänkte därför tipsa om mina riktigt bra köp. Nu får man dessutom får 5% i återbäring om man handlar via Refunder. SMEG Retro Blender  2499:- ”Kraftfull blender … Fortsätt läsa ”Inredningstips: Smeg, Solstickan & Rörstrand”

Läs mer

Rituals of Sakura -mina favoritprodukter

Linn Bernhardsson | 2019-07-13 | Skönhet

För några månader sedan gjorde jag ett inlägg och tipsade om produkter från Rituals och här kommer ett liknande inlägg igen för åh vad jag älskar dessa produkter! Rituals är verkligen ett riktigt bra märke med bra kvalité och bra priser. Jag tänkte idag tipsa om tre favoriter. Produkterna jag länkar är från nicebeauty.se där man … Fortsätt läsa ”Rituals of Sakura -mina favoritprodukter”

Läs mer