Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Köp 3 betala för 2 på ACO

Passa på! Just nu är det köp 3 betala för 2 på produkter från ACO på Apoteket. Så bra kampanj som pågår till och med 5 mars. Självklart får man även cashback när man handlar via Refunder; hela 5%! Ännu inte medlem hos Refunder? Ingen fara, klicka HÄR! Om du blir medlem via min personliga länk får du dessutom 50 kronor insatt på ditt refunder-konto när du gör ditt första godkända köp! (Minst 100 kronor inom 45 dagar)

ACO Pure Glow Renewing Daily Cleanser

Den här ansiktsrengöringen är en enzymatisk mousse som effektivt rengör huden samt avlägsnar smink och orenheter utan att torka ut. Rengöringen exfolierar varsamt för en ren och mjuk hud och ger en naturlig lyster. Den innehåller bland annat Salicylsyra (BHA) som rengör porerna på djupet och bekämpar orenheter. Produkten är milt parfymerad.

ACO Pure Glow Purifying Day Cream

Den här ansiktskrämen är min absoluta favorit från hela ACO:s sortiment. Det är en fräsch gel-kräm som motverkar orenheter, har en mattande effekt och ger en klar hud med synligt minskade linjer och en naturlig lyster. Krämen innehåller bland annat c-vitamin som skyddar huden från fria radikaler och hyaluronsyra som binder fukt och förbättrar hudens elasticitet.