Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Upp till hela 7% CASHBACK från Parfumdreams

Parfumdreams har ett väldigt stort sortiment med produkter för både ansikte, kropp och hår. Dessutom har de favoriterna inom parfym och smink!

Och YES! Ni läste rätt! Det är just nu upp till hela 7% cashback från Parfumdreams. Erbjudandet gäller till och med söndagen den 27 augusti. De olika nivåerna för cashbacken hittar ni HÄR

Ännu inte medlem? Ingen fara, klicka HÄR! Om du blir medlem via min personliga länk får du dessutom 50 kronor insatt på ditt refunder-konto när du gör ditt första godkända köp! (Minst 100 kronor inom 45 dagar)

Huile Prodigieuse från NUXE

Det här är en favorit hos många och finns att handla hos Parfumdreams! Det är en multifunktionell olja som kan användas som ansiktsolja, kroppsolja och hårolja. Oljan är en så kallad torrolja vilket innebär att den absorberas snabbt utan att göra varken hår eller hud hal, fet eller kladdig. Den innehåller 98,1% naturliga ingredienser, så som kraftfullt närande tsubakiolja som är rik på närande fettsyror, har antibakteriella egenskaper och berikar huden med ett starkare försvar mot yttre påverkan.

Brush Cleanser från Clinique

Även den här finns att klicka hem hos Parfumdreams! En väldigt bra rengöring för sminkborstar. För du – glöm inte att rengöra borstarna lite då och då! De samlar lätt på sig smuts som kan påverka både din hud och hur sminket lägger sig på huden.

Mascara från Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent är ju ett riktigt lyx-märke! Och ja, det finns hos Parfumdreams! In och kika på övriga produkter från det populära varumärket!