Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Förhöjd cashback hos Cocopanda & fri frakt över 299 kronor

Serum Foundation

Jag har testat en hel del foundations men jag går ALLTID tillbaka till den här från The Ordinary. Den har en serumkänsla och ger en lätt täckning som går att bygga upp. Den ser så naturlig ut på huden och lägger sig inte i fina linjer. Foundationen har ett omfattande nyansprogram om hela 21 färger vilket är toppen!

The Ordinary finns bland annat på Cocopanda som just nu har förhöjd återbäring fram till och med söndagen den 12 mars. Dessutom får man fri frakt vid köp över 299 kronor. Ännu inte medlem hos Refunder? Ingen fara, klicka HÄR! Om du blir medlem via min personliga länk får du dessutom 50 kronor insatt på ditt refunder-konto när du gör ditt första godkända köp! (Minst 100 kronor inom 45 dagar)

Hyaluronic Acid 2% + B5

Det här är ett återfuktande serum med hyaluronsyra vilket är en vegansk ingrediens som binder upptill tusen gånger sin egen vikt i vatten. Den ger en intensiv fukt hela dagen. Rekommendation är att applicera några droppar i ansiktet morgon och kväll innan ansiktskräm.

Vitamin C Suspension 30% in Silicone

Det här är en blandning mellan en kräm och ett serum. Den innehåller 30% ren L-askorbinsyra i silikon vilket har visat sig vara mycket effektiv mot ålderstecken och ojämnheter i huden. Den här rekommenderar man att endast applicera en liten mängd på kvällen. En lätt stickande känsla kan uppstå efter applicering och om känslan blir för stark kan du bland ut krämserumet med en annan mildare kräm.

Caffeine Solution 5% + EGCG

Med en lätt formula har det här serumet i uppgift att motverka pigmentfläckar och svullnad runt ögonen. Den innehåller en extremt hög femprocentig koncentration av koffein, kompletterad med ren epigallokatekingallat (EGCG) från gröna teblad. Oberoende studier har visat att topikal applicering av såväl koffein som EGCG kan bidra till att minska påsar och mörka ringar under ögonen. Produkten kan appliceras både morgon och kväll runt ögonpartiet.