Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Stilsäker för sommaren

Är du ute efter en ny outfit för sommaren?

Då har du hittat rätt. Sommaren är på ingång och jag är på jakt efter en härlig kaftan som jag kan slänga på mig mer än ofta. Även en stor väska som rymmer både badkläder och klackar om jag vill svira om för kvällen. Dagens inlägg är i samarbete med Wakakuu och shoppar du via Refunder får du återbäring på hela köpet. Wowwww säger jag bara! För allt snyggt som kommit in.

Här kommer några favoriter.

Först ut, magiska märket Rodebjer. Klänning, kaftan och väska. Ni hittar produkterna HÄR, HÄR & HÄR. Plagg som du kan ha över badkläderna eller klä upp med klackar. Perfekt för dig som inte vet vad dagen har att erbjuda.

Plagg för sommarens fester. I magiska toner i orange. HÄR, HÄR & HÄR hittar du dessa godbitar.

Klassiskt och snyggt! Här är några riktigt snygga plagg som är så vackra i sin enkelhet. Jeanskjolen är ju bara magisk, och kan det vara våren & sommarens trendigaste plagg? Jag tror det. HÄR, HÄR & HÄR.

Acne, behöver jag säga mer? HÄR, HÄR & HÄR hittar du dessa plagg. Önskar jag hade haft lite mer kassa för då hade MÅNGA Acne plagg flyttat in hos mig. Sommarens måste är ju helt par sandaler som dessa, inte sant?

Sist men inte minst. Sommarens enklaste med finaste klänningar. Den gula magiska får gärna flytta in hos mig. HÄR, HÄR & HÄR hittar du dessa.

Hoppas du fick lite inspiration från dagens inlägg! Jag ska fortsätta utforska Wakakuu hemsida för allt som finns. Kan inte få nog, och på toppen av de, återbäring via Refunder!