Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Höstens måste…

Hösten är på ingång och jag tänkte ge er lite inspiration om höstens måste.

Trenchcoat! Behöver jag säga något mer? Det perfekta ytterplagget för hösten. Den finns i flera olika modeller, färger, snitt och prisklasser. Det finns en för alla. Här nedan visar jag några av mina favoriter som ni hittar på NA-KD där ni får återbäring på hela köpet om ni shoppar via Refunder.

Kort trenchcoat HÄR. Trench i svart fejk läder med croc mönster HÄR. Dubbelknäppt grå trenchcoat HÄR. Klassisk trench HÄR. Ljusgrå trench HÄR.

Den långa varianten är den mest klassiska och det vi kanske tänker på när vi hör ordet trenchcoat. Denna är ett måste i min garderob. Du kan klä upp den med klackar och kostymbyxor, eller göra den mer sport chic med hjälp av ett par sneakers. Ofta är den lite oversized i modellen vilket gör att det är den perfekta jackan för lager på lager. Något som ofta är bra för höstens väder. Ena sekunden är det kyligt men när solen kommer fram är det bra att kunna ta av sig sin stickade tröja eller kavaj som lätt får plats under trenchcoaten.

Den korta trenchen är väldigt snyggt till jeans eller när du har klänning/ kjol. Den ger lite mer figur och form. Den jag länkar till ovan har snygga detaljer på ärmarna och axlarna, något jag uppskattar. Den beiga är klassisk, men alla klär inte i det. Eller känner sig bekväma. Varför inte då satsa på en grå eller svart? Det viktigaste är att du känner dig bekväm och köper en som passar dina behov och stil! Gå in på NA-KD för att hitta massa varianter.