Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Höstens glow med Clarins

Nystart med Clarins

Snart är sommaren över och hösten är på intåg. Jag börjar tycka att det är lite jobbigt men samtidigt laddar jag om för årstiden jag älskar mest, hösten. Hösten bjuder på nystart, doftljus, mysiga middagar och inte massa förväntningar på att kroppen ska vara på topp, vädret ska vara bra och allt det där som sommaren bidrar med. Denna hösten kommer vara hudvårdens tid! Jag kommer unna mig så mycket härliga produkter när det kommer till hudvård och lägga lite mindre kraft på make up.

Nu kommer ni få se några av mina favoriter + ett grymt erbjudande från Refunder. Kolla nedan!

Som Refunder-medlem finns det alltid lite extra att glädja sig över när du handlar på clarins.se. Förutom de 3 valfria samples som ingår vid varje köp, får du ytterligare 2 samples när du handlar för över 500 kr. Få totalt 5 samples! Ange koden Refunder2s i kassan. Erbjudandet gäller t.o.m. 14/8 2023 och går även att kombinera med övriga erbjudanden på clarins.se.

Peeling = HÄR. Perfekt för att få bort allt överflöd nu efter sommaren. Peelingen bidrar med omedelbar lyster och har en uppfriskande och stärkande effekt.


Double serum = HÄR. Finns I 3 olika storlekar. Verkligen en favorit i mitt badrumsskåp. Detta serum jobbar för att huden blir fastare. Rynkorna blir synligt utslätade. Hyn har återfår sin lyster och får en jämn ton. Porerna blir mindre. Allt man vill ha i ett serum!


Multi-Active Jour day creme = HÄR. Ha alltid en grym dagkräm hemma. För hösten är det extra viktigt med fukt! Krämen hjälper att fina linjer slätas ut omedelbart. Tar bort tecken på trötthet och återställer lystern. Huden återfuktas och återupplivas.

Här är min look för hösten, glow i ansiktet och en basic sminkning med lite jordnära bruna toner<3 (Vad tycker ni om hunden på bilden, ser lite läskig ut hehe). Hoppas ni testar några av dessa produkter från Clarins. Verkligen värda varje krona!