Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Mina hudvård och sminkfavoriter!

I dagens inlägg tänkte jag tipsa om mina hudvård och sminkfavoriter som jag har just nu.

Vissa har hängt med mig länge, och några är nya. Ju äldre jag blir desto roligare tycker jag hudvård är. När jag var yngre var det väldigt mycket fokus på smink, men nu är det både och. Allt jag tipsar om i dagens inlägg kan du shoppa via Refunder och få återbäring tillbaka, hur bra? Alltid bra när man kan toppa med återbäring och få pengar över att shoppa något nytt för.

Här kommer mina steg i min hudvårdsrutin och några produkter som jag använder mig av. Själv varierar jag produkter rätt mycket men alla dessa har jag alltid hemma på något sätt.

  1. Att rengöra ansiktet är A och O i rutinen. Det är så viktigt! Något jag blivit allt bättre på sista åren och det gav så bra resultat. Om jag haft mycket smink under dagen så kör jag en dubbel rengöring för att få bort allt. För sminket använder jag denna HÄR. Efter det rengör jag med denna HÄR.
  2. Efter jag tvättat ansiktet är det dags för ett milt och lugnande ansiktsvatten, detta är bra för dig med torr hud. Tonern rengör på djupet och gör huden fräsch HÄR. Jag applicerar det med en bomullspad.
  3. Vitmin C serum hittar ni HÄR. Detta doftar så gott och känns som en riktig kick för huden! Det ger glow, lyster och jämnar ut hudtonen. Applicera detta efter din toner.
  4. För kvällen är en favorit som jag alltid har hemma denna ACO olja för ansiktet som du hittar HÄR. Jag applicerar oljan efter mitt serum, men innan min nattkräm på kvällen. Ibland så hoppar jag över nattkrämen och bara kör rikligt med olja.
  5. För natten är denna HÄR krämen riktigt härlig, och som dagkräm är den HÄR superhärlig. Det är även viktigt att använda spf när solen är framme, HÄR hittar du en väldig goding!

Här kommer mina topp smink favoriter som jag bara älskar. Har ni testat någon av dessa?

Bästa mascaran som jag älskat hur länge som helst HÄR! Borstar som är så prisvärda och så bra HÄR. Ett av mina senaste köp som jag älskar, en brow gel från Anastasia som finns HÄR. Ett gloss som ALLTID finns i min väska HÄR. Ett så bra puder, lite dyrare men älskar det HÄR finns det. Det finns två settingspray som jag alltid har hemma och ett av dem är detta HÄR. Finns även i liten variant vilket är toppen när man reser.

Hoppas ni fick lite tips på nya produkter som ni kan shoppa via Refunder.

xx