Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Kläder att älska över flera säsonger

Kläder som passar sommaren såväl som sensommaren, finns det? Såklart! Här kommer tips på hur du kan tänka.

Var tog sommaren vägen? Tiden går snabbt och vi börjar närma oss hösten. Inte riktigt än, men den är på god väg. Om du är sugen på att shoppa lite nya kläder nu hade jag försökt att tänka smart och långsiktigt. Hos Wakakuu får du 6% i återbäring på hela köpet om du shoppar via Refunder, har du Refunder pay så får du 8% i återbäring. Hur bra låter inte de?

Satsa på kläder som funkar att styla även för hösten, men hur kan du göra det?

  • Material- Vad är det för material på kläderna? Kanske hoppa över ett par ljusa linne byxor och kör bomull istället? Eller en mörkare färg. Om du är ute efter en ny kavaj är ull-blandning väldigt tacksamt för både sensommar och hösten.
  • Färgskala. Kanske skippa de mest koralliga och ljusa färger om det samtidigt är en väldigt somrig print eller siluett. Gå till lite mörkare och murrigare färger, eller mer klassiskt som vitt, beige, grått etc.
  • Mönster. Om det är sommar mönster så som snäckor, havsmotiv, citroner etc så hade jag hoppat dessa och satsat på enklare grafiska mönster, stora blommor eller annat som kan vara fint att styla även till hösten garderob.
  • Passar det resten av din garderob? Om ja, kör!

Här kommer lite tips på ursnygga plagg från Wakakuu som jag hade satsat på om du är sugen på ett inköp som passar tiden nu och hösten.

Väska HÄR. Denna väskan kan du dra med till stranden så som till jobbet i höst. En väska som verkligen är en investering för business garderoben, men har samtidigt så mycket användningsområden. Allt ifrån stranden, gymmet till jobbet.

Kavaj HÄR. Den mest härliga bubbelgumsrosa kavajen i paljetter. JA TACK! Somrig färg men så användbar för hösten då det är en kavaj. Bär den som jacka nu under sommaren, men som ”kavaj” i höst och vinter. Styla den med klänning eller kjol för fest eller med ett par jeans och polotröja under för mer vardags och höst-feeling.

Ska du slå på stora trumman? Kör till på denna magiska klänning från Acne, HÄR. Bär den med en tunn slingback sandal nu och för hösten tar du ett par höga boots och en oversize svart kavaj.

Cowboyboots i mocka är ju så snyggt! Du hittar dessa HÄR. Magiska till en boho sommarklänning eller ett par jeans. 

En topp med magiska siluett HÄR. Snygg att matcha med vitt för sommaren och ett par krispiga jeans och boots för hösten.

Hoppas ni fick tips på lite kläder som passar över säsong. Hur du kan tänka för att plaggen inte bara ska passa en sommardag som denna, utan även för de kallare månaderna.

xoxo