Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Musik och känslor

Musik kopplat till känslor och minnen

Att lyssna på musik tar mig tillbaka till olika minnen och känslor. Det kan vara väldigt glada, festliga men ibland sorgsna. Det fina med musik är att vi kopplar det till vad vi känner i olika perioder i livet och jag älskar det. Från de stunderna och låtarna som är kopplade till något mer deppigt, så försöker jag tänka på vad jag har lärt mig från den tiden eller händelsen.

Egentligen vill jag inte komma fram till något med detta, mer än att musik betyder så mycket för så många vilket är väldigt vackert. Hos Refunder kan du få återbäring på massa produkter som kan förstärka din musikupplevelse, kanske är det hörlurarna du har på löpturen eller på bussen till jobbet. Kanske är det en liten högtalare du tar med ut på picknicken? eller så kanske det är den stora högtalaren du har hemma inför höstens alla fester. Allt ifrån den festligaste pop-musiken, en svängig jazz eller en lugn låt som får hårstråna att resa sig.

Älskar att Refunder gör så att man kan få det lilla extra tillbaka på sina köp, många bäckar små! Blir mycket tillslut! inte sant?

AirPods max HÄR. Älskar mina gröna som jag gärna matchar med min outfit som ni ser här. En favorit när det kommer till högtalare i hemmet så är de från Sonos och finns HÄR. En prisvärd liten variant som är PERFEKT att ta med sig ut hittar ni HÄR, denna följer alltid med mig på picknicks och andra mysigheter när jag hänger med vänner.

Hos Elgiganten hittar du allt och lite till när det kommer till hörlurar, högtalare och musikspelare. Hur får du återbäring när du shoppar på Elgiganten? Det är inte svårare än såhär: Cashback ges endast vid köp av presentkort på Zupergift som sedan löses in till ett presentkort på Elgiganten. Notera att butikens egna regler (antal, exkluderade produkter m.m.) för presentkortsanvändande gäller.

När jag var ute med några vänner och njöt av solnedgången, mysig musik och massa tjej snack<3

Hur känner ni till musik? Är det något som ni lyssnar på i vardagen? För mig peppar det verkligen humöret alla dagar i veckan.