Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Badkläder för alla tillfällen

Badkläder för alla<3

Sommaren är på ingång och det kan vara en magisk tid med semester, god mat & dryck, extra tid med familj och vänner, sol och bad… listan med det vi längtar efter är lång. En sak som dock kan vara jobbigt för många är att hitta rätt badkläder. Badkläder som du känner dig bekväm i. I dagens inlägg tänkte jag tipsa om lite olika badkläder så hoppas du hittar någon du tycker om och en som du känner dig bekväm i.

Lyssna på din magkänsla och inte på andra. Utgår bara från dig själv när du shoppar badkläder. Fundera på vem du är på stranden? Personen som ligger i skuggan och läser en bok, den som vill sola konstant, den som promenerar längs havet, springer efter barn eller barnbarn? Kanske älskar du att simma och är i vattnet så mycket som möjligt. Ellos har få mycket fina badkläder för alla kroppar och tillfällen<3 Såklart är det återbäring på hela köpet när du shoppar via Refunder. Här nere kommer mina tips!

Jag vill ha badkläder för flera olika tillfällen.

Ibland vill jag ha den bästa för att ligga och sola, ibland för att simma runt och inte vara rädd för att en del ska åka av i vattnet. Inget av det ska dock utesluta att badkläderna ska vara snygga! Jag har gärna en baddräkt i en lite sportigare modell, men även en bikini i en härlig färg.

HÄR. HÄR. HÄR. HÄR. HÄR. HÄR. HÄR.

HÄR. HÄR. HÄR. HÄR. HÄR.

Badkläder ska vara kul! Testa dig runt, det är som att dejta! Du kanske hittar rätt direkt, men antagligen inte. Ge inte upp, testa dig fram<3