Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Perfekta presenter till alla på Cervera!

Presenter till alla på Cervera!

Cervera har som alltid de perfekta presenterna för all. Den här veckan får du dessutom 5% i cashback när du handlar hos dom, något som jag verkligen tycker att vi borde fira genom att kolla på favoriterna där just nu!

Mina favoriter hos Cervera

Att ge presenter kan kännas svårt men alltid när jag går in på Cervera så är det inte för att jag får idétroka på vad jag ska ge utan snarare för att jag har för många alternativ och en för tight budget för att ge allt, då är det bra att man kan dela upp presenterna i flera omgångar.

Flera av de bästa presenterna jag någonsin fått kommer från Cervera och själv hade jag kunnat köpa hela butiken till mig själv. En present som som jag fått ganska nyligen som jag tyckte extra mycket var en pastamaskin. Jag trodde att det var svårt, tidskrävande och stökigt att göra pasta men jag hade så fel (okej, lite stökigt kan det bli ibland). Jag älskar den så mycket och älskar framför allt min egengjorda pasta som är så enkel att göra och så kul att bjuda på. En hyllning till våra kompisar som gett mig idén om att ”dela upp” en present i flera omgångar eller följa en röd tråd när det kommer till presenter, se om ni kan förstå vad jag menar:

Jag fick en pastamaskin och året efter en pastahängare.

Jag och min sambo gav dem en pastamaskin (för att de ville ha en) och sedan en ravioliform.

Vi fick en pizzasten och en pizzaspade… och så fortsätter det! Superkul! Speciellt när vi alla fyra älskar att laga mat!

Pastamaskin
Pastamaskin

Pastahängare
Pastahängare

Pizzasten
Pizzasten

Pizzaspade
Pizzaspade

Pastamaskin (klicka här) – Pastahängare (kicka här)

Pizzasten (klicka här) – Pizzaspade (klicka här)

Fler presenter

Självklart hittar man inte bara saker för den som gillar att laga mat på Cervera, utan varför inte ge bort ett par fina vinglas eller ljusstakar!

Vinglas
Vinglas

Ljusstakar
Ljusstakar

Vinglas (klicka här) – Ljusstakar (klicka här)

Erbjudande

Inte medlem ännu? Nu får du 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Lägger in en bild från min födelsedagsfest då jag fick pastamaskinen av min kära vän på bilden! <3

Olivia Hedman

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal , blogg och instagram för ännu mer inspiration. Eller kolla in något av mina andra inlägg här på Refunder? Klicka här!

Vi hörs<3

// Olivia Hedman