Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Med Stronger tar du gymmet med storm

Glid in på gymmet med Stronger!

Stronger har alltid fascinerats  och inspirerats av starka kvinnor till att skapa snygga och stilrena kläder som kan inspirera till en aktivare och självsäkrare vardag.  bra pris till starka tjejer. Nu får du dessutom 5% i cashback när du handlar hos dom, något som jag verkligen tycker att vi borde fira genom att kolla på mina favoriterna där just nu!

Mina favoriter hos Stronger

När jag är på gymmet vill jag gärna sätta i mina airpods och gå under radarn. Ägna mig åt mina vikter och övningar – and get in the zone! För att göra det vill jag känna mig snygg, självsäker och bekväm. När jag köpt ett nytt träningssett så vill jag inte göra annat än få en chans att ta på mig det och pallra mig ner till gymmet. Strongers träningskläder är ju sådär bekväma också så man får den där underbara känslan av att känna sig snygg, självsäker och bekväm. Speciellt deras enfärgade kläder i en enkel design som dessa två, vilket är mina favoriter hos Stronger.

Stronger Etna Crop Top
Stronger Etna Crop Top

Svart topp (klicka här)

Stronger Etna Tights
Stronger Etna Tights

Svarta byxor (klicka här)

Stronger Crop top
Stronger Crop top

Blå topp (klicka här)

Stronger tights
Stronger tights

Blåa byxor (klicka här)

Inget gym?

Om man inte riktigt känner sig hemma på gymmet ännu eller inte har möjlighet att ta sig till gymmet så är dessa träningsband värd investeringen! Det finns så mycket bra övningar man kan göra med dessa ben och det är bara en googling bort eller ta upp ett YT-klipp på några bra övningar och köra ett pass hemma.

Stronger Vattenflaska
Stronger Vattenflaska

Vattenflaska (klicka här)

Stronger träningsband
Stronger träningsband

Träningsredskap (klicka här)

Erbjudande

Inte medlem ännu? Då är det dags! Refunder har återbäring på det du handlar i ca tusen olika butiker. När du handlar får du alltså pengar tillbaka, klart man tackar ja till det. Klicka här!!!

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Lägger in en bild från våra morgonträningar. Det kan vara så tungt att kliva upp ur sängen men när man väl gjort det så är det ju så skönt och man är pigg resten av dagen! Så jag utmanar er att ta er till gymmet eller träna hemma under minst 30 min inom de närmaste 7 dagarna, jag tror på er!

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal , blogg och instagram för ännu mer inspiration. Eller kolla in något av mina andra inlägg här på Refunder? Klicka här!

Vi hörs<3

// Olivia Hedman