Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Känn dig sexig med Hunkemöller!

Känn dig sexig med Hunkemöller!

Hunkemöller har just nu upp till 70% rabatt och du får dessutom 7,5% i cashback när du handlar hos dom, något som jag verkligen tycker att vi borde fira genom att kolla in mina favoriterna hos dom! 

Mina favoriter hos Hunkemöller!

Ibland känner man sig inte supersexig när man ligger i soffan med fett hår och chips smulor i mungipan, även fast det kan vara det sexigaste som finns kan det även vara så otroligt skönt att hoppa in i duschen, göra sig fräsch och sen klä på sig något man känner sig riktigt sexig i. Jag känner mig alltid som sexigast i svart och är det inte sjukt nice men en body eller lite lätt genomskinligt nattlinne?

Svart body
Hunkemöller Svart body

Nattlinne
Hunkemöller Nattlinne

Svart body (klicka här)

Nattlinne (klicka här)

Detaljer

Känner man sig extra modig tycker jag självklart man ska köra på vitt eller någon färg. Jag älskar att ha vita underkläder speciellt när man blivit lite brun under våren eller sommaren.

Vit spetsbh
Hunkemöller Vit spetsbh

Vit spetstrosa
Hunkemöller Vit spetstrosa

Vit spetsbh (klicka här) – Vit spetstrosa(klicka här)

Erbjudande

Inte medlem ännu? Nu får du 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Lägger in en bild från när jag kände mig sådär solkysst och hade vitt på mig. Detta var när jag och mina tjejkompisar var i Spanien och hälsade på Torrevieja Pink Lake.

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal , blogg och instagram för ännu mer inspiration. Eller kolla in något av mina andra inlägg här på Refunder? Klicka här!

Vi hörs<3

// Olivia Hedman