Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

25% på Lindex!

Dagens inlägg är i samarbete med Lindex. Just nu är det 25% rabatt på allt hos Lindex! Beställ alla mjuka klappar idag! Gäller t.o.m. 14 december. Gäller även på rea. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller inte på Emma von Brömssen kollektionen. Rabatten dras av i kassan. Såklart får du även återbäring via Refunder! 

Lindex är en butik som jag alltid har shoppat på och kommer fortsätta med de. Jag tycker många plagg har väldigt bra pris och passform. De finns snygga kläder för ung som gammal och även massa fint för barn & bebis. I dagens inlägg visar jag lite underkläder, kanske en julklapp till någon? och även några andra favorit-plagg som Lindex har inne just nu.

Mina nya underkläder från Lindex som jag är så nöjd med. Snygga och sköna!

HÄR hittar du BH:n på bilden, en ovadderad bh med bygelkupor i skir mesh med dekorativa sömmar i satin framtill. HÄR hittar du Brazilian-trosa med låg midja, gjord i skir mesh med dekorativa sömmar i mjuk satin.. Dessa kommer från Lindex märke som heter Ella M och de känns verkligen lyxiga. Där finns det otroligt många snygga underkläder som har dedär lilla extra.. Har ni spanat in Ella M på Lindex? Om inte gör de!

Vacker body i skir mesh och spets med uddkant, cut-out bak i ryggen, v-ringad och dubbla axelband HÄR. En kort svart kimono i satinkvalitet, knytskärp i midjan, volang nedtill och vid ärmslut. Starta din dag i detta drömmiga plagg, perfekt för avkopplande stunder hemma HÄR. Brazilian trosa i spets med resårmidja och tunna band i sidan. HÄR. En elegant bralette med mjuk spets, och smala justerbara axelband som korsas baktill. HÄR.

Lindex har massa härliga plagg inför jul!

Letar du efter en stickad tröja, de perfekta pressade byxorna, smycken eller en härlig klänning? Lindex har allt för fest och vardag. Outfiten nedan hade jag gärna haft till vardags med kängor eller sneakers. För att piffa upp den matcha med härliga smycken och klackar.

Håll dig varm med denna supermjuka och sköna väst i oversize-modell med polokrage HÄR. Stilren byxa i läderimitation med hög midja och croppade, avsmalnande ben HÄR. Grova runda örhängen i plastmaterial med stilsäkert print. Bär dem för att addera något extra till din outfit HÄR.

Följ mig på Instagram under @raagna för mer inspo!