Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

REA hos Lindex!

Idag tänkte jag tipsa om ett super erbjudande som ni inte får missa. Lindex har just nu 2 för 1 på alla reavaror och om ni shoppar via Refunder får ni även återbäring på hela köpet. I dagens inlägg får ni se mina rea favoriter för dam och barn.

Hos Lindex hittar du allt för dam och barn!

Det finns många plagg som jag verkligen uppskattar att ha, men som är lite tråkiga att köpa på fullpris. Då är det perfekt att slå till när det är rea. Nu när det är 2 för 1 på all rea så är det ännu bättre! Inte sant?

Förra året slog jag till på ett par härliga kaftaner, stickade tröjor och klänningar när Lindex hade sin rea och denna sommaren har jag levt i dem. Verkligen ett så bra köp för mig! Här nedan kommer lite av allt fint jag hittat.

Långärmad klänning HÄR. Randig kaftan-klänning HÄR. Ärmlös jumpsuit HÄR, perfekt att ha med en overshirt i höst. Vid byxa med hög midja hittar ni HÄR. Stickad tröja med bollar HÄR. Vid byxa med hög midja HÄR.

Jag tycker det är bra att satsa på plagg som man vet att man kommer vilja ha till kommande säsonger eller plagg som man även kan ha till hösten. Stickade tröjor är en sådan bra sak som kan användas flitigt året runt.

Supergullig pyjamas med brodyr HÄR. Trosor HÄR. BH i spets HÄR. Här är några drömmiga underkläder jag hittade, men det finns så många fler! Underkläder är verkligen en hit att fynda på rean.

Söt klänning HÄR. Set för bebis HÄR. Svart söt blus HÄR. Jeansjacka HÄR. Bebis, barn eller ungdom. Så mycket fint och gulligt för de små! Love it!