Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Petster – REA för dig och din häst!

Petster rea för dig och din häst!

Hos Petster hittar du täcken för din häst eller hund, men också varma och stilrena kläder till dig själv. Nu får du som är medlem 5 % i cashback när du handlar hos dom. Just nu har dom även upp till 50 % rabatt, vilket verkligen är något som jag tycker att vi borde fira genom att kolla på mina favoriterna där just nu!

Mina favoriter hos Petster

Kalla mig tråkig eller stilren men för mig finns det inget snyggare än enfärgade kläder. Speciellt enfärgade kläder som svart, vitt, grått, blått, grönt, beige och brunt. Alla färgerna kan nästintill matchas hur som helst och med mer fokus på kvalité och passform får man en stilsäker look. Är det något plagg jag inte har satsar jag alltid först och främst på att skaffa det i svart sen kompletterar jag i fler färger. En svart outfit går alltid hem!

Petster jacka
Petster jacka

Jacka (klicka här)

Petster Schabrak
Petster Scharbrak

Schabrak (klicka här)

Petster ridbyxa
Petster ridbyxa

Ridbyxa (klicka här)

Petster grimma
Petster grimma

Coconut (klicka här)

Och lite färg

För ett tag sedan trodde jag att det var påväg att bli vår här i Västerås, snön var borta och gräset tittade fram… Men såklart kom efterskalvet som det alltid gör med en bit mer snö igen. Snaaart hoppas jag däremot att solen tittar fram och vi får den där vårsolen, trots att det fortfarande kan vara kallt blir det varmt när solen ligger på de svarta kläderna och då kommer vi till min andra favoritfärg beige. Titta in de här fina!

Petster parkas
Petster parkas

Parkas (klicka här)

Petster mössa
Petster mössa

Mössa (klicka här)

Erbjudande

Inte medlem ännu? Då är det dags! Refunder har återbäring på det du handlar i ca tusen olika butiker. När du handlar får du alltså pengar tillbaka, klart man tackar ja till det. Klicka här!!!

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Lägger in en bild på mig och min älskling, självklart i en helsvart outfit!

Team Hedman
Team Hedman

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal , blogg och instagram för ännu mer inspiration. Eller kolla in något av mina andra inlägg här på Refunder? Klicka här!

Vi hörs<3

// Olivia Hedman